Whatsapp

Blog

Tips voor een vette huid
13 april 2022 Tips voor een vette huid
Een vette huid. Vele zullen het wel herkennen. Je huid glimt snel, voelt vettig aan gedurende de dag en de huid in je gezicht heeft altijd een olielaagje over zich heen liggen waardoor je make-up niet de hele dag mooi blijft zitten. Maar hoe komt dat nu? En hoe herken je een vette huid? Daar vertellen we je in deze blog meer over. 
Lees verder
Inspiratieblog
3 februari 2022 Inspiratieblog
Vandaag neem ik je mee in Moneyfesteren!
Lees verder
Get glowing: jouw stappenplan naar een heldere huid
27 oktober 2021 Get glowing: jouw stappenplan naar een heldere huid
Twee woorden die niemand wil horen: doffe huid. Kijk je wel eens naar je gezicht en lijkt je huid wat minder ‘glowy’ dan normaal? Er is hoop! Lees verder om erachter te komen hoe je een doffe huid kan voorkomen. 
Lees verder
Peeling, een MUST voor een gezonde, egale en stralende huid!
16 april 2021 Peeling, een MUST voor een gezonde, egale en stralende huid!
De winter is voorbij en onze huid is door het koude weer en de verwarming droger, grauwer en dikker geworden. Tijd dus voor een goede peeling, om je huid weer een frisse, egale en gezonde glow te geven. In deze blog vertellen we je alles over peeling, exfoliatie en scrub.
Lees verder
Help, ik heb een gevoelige huid!
9 april 2021 Help, ik heb een gevoelige huid!
Heb je last van een gevoelige gezichtshuid? Dan ben je niet de enige! Zodra het hooikoorts seizoen weer begint kan het goed zijn dat je huid ineens een stuk gevoeliger is dan normaal gesproken. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je huid altijd gevoelig is. Wat de oorzaak ook is, het is vervelend. In deze blogpost vertellen we je alles over de gevoelige huid. Lees dus snel verder om erachter te komen wat je huid kan triggeren en hoe je deze kunt kalmeren.
Lees verder
Het ontstaan, voorkomen en verwijderen van pigmentvlekken
19 maart 2021 Het ontstaan, voorkomen en verwijderen van pigmentvlekken
Pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie genoemd,  zijn de nieuwe rimpels wordt wel eens gezegd. Waar we ons vroeger insmeerden met olie en dagenlang lagen te bakken in de zon, zijn we hier tegenwoordig een stuk voorzichtiger mee. Ondertussen weten we dat het beschermen van je huid met een zonnebrandcrème belangrijk is. Met name om huidkanker tegen te gaan. Ook pigmentvlekken worden in de meeste gevallen veroorzaakt in combinatie met de zon. 
Lees verder
Het belang van nagelriemolie voor gezonde nagels
6 februari 2021 Het belang van nagelriemolie voor gezonde nagels
Heel het jaar door hebben we wel een goede reden om onze nagels en nagelriemen te verzorgen. In de zomer drogen je nagelriemen uit door veel gebruik van water en airconditioning. Bijvoorbeeld op vakantie tijdens het zwemmen. En in de winter drogen ze uit door de kou. Om nog maar niet te spreken over het effect van het vele handen wassen. Het is dus altijd belangrijk om je nagels en nagelriemen te verzorgen met een nagelriemolie. Goed verzorgde nagelriemen is niet alleen fijn voor mooi uitziende handen en nagels, maar is zelfs noodzakelijk. Waarom dat is vertellen we je in deze blog.
Lees verder
Dag pigmentvlekken, hallo egale huid!
29 januari 2021 Dag pigmentvlekken, hallo egale huid!
Met onze huid als belangrijkste visitekaartje willen we allemaal dat deze er mooi, egaal en stralend uitziet. Op donkere pigmentvlekken zitten we niet te wachten, maar helaas zien we ze steeds meer. Deze pigmentvlekken genaamd ‘hyperpigmentatie’ komen vaak voor op de zichtbare lichaamsdelen en kunnen verschillende oorzaken hebben. In deze blog lees je meer over hoe pigmentvlekken ontstaan en nog belangrijker; hoe je ze kunt behandelen.
 
Lees verder
Hoe verzorg ik mijn huid in de winterperiode?
17 januari 2021 Hoe verzorg ik mijn huid in de winterperiode?
Het is weer zo ver, de winterperiode is aangebroken. Je herkent vast wel dat je huid in deze periode de nodige verandering door maakt.
In deze blogpost vertellen we je hoe het komt dat je huid zo anders kan zijn in de winter en wat je hieraan kunt doen.
Lees verder
De kracht van hydratatie
8 januari 2021 De kracht van hydratatie
Of je nu een hele droge, vette of gevoelige huid hebt. Jouw huid heeft altijd baat bij hydratatie. Maar hoe zit dat nu precies? En hoe kun je dat hydrateren het beste aanpakken? In deze blog vertellen we je hier mee over.
Lees verder
Hoe voorkom ik acne en huidirritatie door een mondmasker?
14 oktober 2020 Hoe voorkom ik acne en huidirritatie door een mondmasker?
We ontkomen er helaas niet meer aan: mondkapjes!
Door het dragen van zo’n mondkapje kunnen vervelende pukkels ontstaan, dit noemen we ook wel ‘maskne’. De officiële benaming van deze acnesoort is ‘acne mechanica’. Door de wrijving van het masker op de huid en de vochtige omgeving die onder het masker ontstaat, kan je huid geïrriteerd of gevoelig worden en ontstaan er onzuiverheden, puistjes of ontstekingen. In sommige gevallen kan er zelfs een uitbraak van acne ontstaan.

 
Lees verder
Nieuw! Hydro Masque Exfoliant
16 september 2020 Nieuw! Hydro Masque Exfoliant
Wanneer je huid droog aanvoelt heeft je huid vaak meer nodig dan alleen hydratatie: je huid heeft ook exfoliatie nodig. Één van de redenen waarom je gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aanvoelt, is door de opeenhoping van dode huidcellen. De oplossing? Hydro Masque Exfoliant: een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die zowel werkt op exfoliatie als op hydratatie dankzij één simpele stap.
Lees verder
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.