Blog

Het belang van nagelriemolie voor gezonde nagels
6 februari 2021 Het belang van nagelriemolie voor gezonde nagels
Heel het jaar door hebben we wel een goede reden om onze nagels en nagelriemen te verzorgen. In de zomer drogen je nagelriemen uit door veel gebruik van water en airconditioning. Bijvoorbeeld op vakantie tijdens het zwemmen. En in de winter drogen ze uit door de kou. Om nog maar niet te spreken over het effect van het vele handen wassen. Het is dus altijd belangrijk om je nagels en nagelriemen te verzorgen met een nagelriemolie. Goed verzorgde nagelriemen is niet alleen fijn voor mooi uitziende handen en nagels, maar is zelfs noodzakelijk. Waarom dat is vertellen we je in deze blog.
Lees verder
Dag pigmentvlekken, hallo egale huid!
29 januari 2021 Dag pigmentvlekken, hallo egale huid!
Met onze huid als belangrijkste visitekaartje willen we allemaal dat deze er mooi, egaal en stralend uitziet. Op donkere vlekken zitten we niet te wachten, maar helaas zien we ze steeds meer. Deze vlekken genaamd ‘hyperpigmentatie’ komen vaak voor op de zichtbare lichaamsdelen en kunnen verschillende oorzaken hebben. In deze blog lees je meer over hoe hyperpigmentatie ontstaat en nog belangrijker; wat je er aan kunt doen.
 
Lees verder
Hoe verzorg ik mijn huid in de winterperiode?
17 januari 2021 Hoe verzorg ik mijn huid in de winterperiode?
Het is weer zo ver, de winterperiode is aangebroken. Je herkent vast wel dat je huid in deze periode de nodige verandering door maakt.
In deze blogpost vertellen we je hoe het komt dat je huid zo anders kan zijn in de winter en wat je hieraan kunt doen.
Lees verder
De kracht van hydratatie
8 januari 2021 De kracht van hydratatie
Of je nu een hele droge, vette of gevoelige huid hebt. Jouw huid heeft altijd baat bij hydratatie. Maar hoe zit dat nu precies? En hoe kun je dat hydrateren het beste aanpakken? In deze blog vertellen we je hier mee over.
Lees verder
Hoe voorkom ik acne en huidirritatie door een mondmasker?
14 oktober 2020 Hoe voorkom ik acne en huidirritatie door een mondmasker?
Maskne

We ontkomen er helaas niet meer aan: mondkapjes!
Door het dragen van zo’n mondkapje kunnen vervelende pukkels ontstaan, dit noemen we ook wel ‘maskne’. De officiële benaming van deze acnesoort is ‘acne mechanica’. Door de wrijving van het masker op de huid en de vochtige omgeving die onder het masker ontstaat, kan je huid geïrriteerd of gevoelig worden en ontstaan er onzuiverheden, puistjes of ontstekingen. In sommige gevallen kan er zelfs een uitbraak van acne ontstaan.
 
Lees verder
Nieuw! Hydro Maque Exfoliant
16 september 2020 Nieuw! Hydro Maque Exfoliant
Hydro Masque Exfoliant

Feel the spheres

Wanneer je huid droog aanvoelt heeft je huid vaak meer nodig dan alleen hydratatie: je huid heeft ook exfoliatie nodig.

Één van de redenen waarom je gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aanvoelt, is door de opeenhoping van dode huidcellen. De oplossing? Hydro Masque Exfoliant: een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die zowel werkt op exfoliatie als op hydratatie dankzij één simpele stap.
Lees verder
Nieuw: OPI Muse of Milan collectie
25 augustus 2020 Nieuw: OPI Muse of Milan collectie
OPI lanceert voor najaar/winter 2020 de Muse of Milan collectie met 12 kleuren, geïnspireerd door de fashion hoofdstad van de wereld.
Lees verder
Minou in Balans - 4 augustus
4 augustus 2020 Minou in Balans - 4 augustus
Zoals iedere week een update van “Minou in balans”. Huh, heb ik dan 13 updates gemist, want het laatste verhaal was van 1 mei? Nee hoor, ik ben even van de radar af geweest, hier op social dan. Want sinds wij weer open zijn is het hier een drukte van belang. 
Lees verder
Nieuw: OPI Mexico City Collectie
6 mei 2020 Nieuw: OPI Mexico City Collectie
Nieuw bij Skin Care Center: de OPI Mexico City Collectie. Verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en Gelcolor.
Lees verder
Nieuw: Jane Iredale's In Full Bloom collectie
5 mei 2020 Nieuw: Jane Iredale's In Full Bloom collectie
Jane Iredale lanceert haar nieuwste voorjaarcollectie 'In Full Bloom'
Lees verder
Minou in Balans - 1 mei
1 mei 2020 Minou in Balans - 1 mei
Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij. En wat was het een goede week!
Nee, op zakelijk gebied is het nog steeds geen goede week,maar na een inspirerende peptalk van mijn heldin Jane Wurwand (founder of Dermalogica), die mij zei, je best doen is niet genoeg Minou, je moet alles doen wat je kan. Oké, nog gemotiveerder om de salon overeind te houden. IK GA ALLES DOEN WAT IK KAN!
Lees verder
Minou in Balans - 25 maart
25 maart 2020 Minou in Balans - 25 maart
Of ik mijn balans verhaal even wil doorsturen naar onze social Micky, ze heeft een plekje gereserveerd op Instagram. O,ja het is inmiddels woensdag en ik zou het vrijdag inleveren. Nu zijn er allerlei smoesjes,
Lees verder
Minou in Balans - 17 april
17 maart 2020 Minou in Balans - 17 april
Hi, hier de vrijdag update van Minou op zoek naar balans. Balans in werk, gezin en gezondheid.
En dat die balans de afgelopen tijd ver te zoeken is daar ben ik mij zeer van bewust. Ik had het er gisteren nog over in onze kantine, zo’n 1,5 meter vandaan bij mijn collega’s...
Lees verder
Minou in Balans - 13 maart
13 maart 2020 Minou in Balans - 13 maart
Hoera, vandaag ben ik jarig! Alweer 39 kaarsjes op mijn taart en bijna The Big 40.
Hoe mooi zou het zijn als 40 dan mijn kledingmaat is 😉
Lees verder
Minou in Balans - 6 maart
6 maart 2020 Minou in Balans - 6 maart
Wat een fijne reacties op mijn ambassadeurschap, leuk dat jullie mij volgen in het vinden van balans. Hierbij de high -en low lights van mijn eerste week.
 
Lees verder
Minou in Balans - 26 februari
26 februari 2020 Minou in Balans - 26 februari
Ik ben gevraagd als ambassadeur!

Voor diegene die mij niet kennen. Ik ben Minou Kroezen, 38 jaar en alweer 16 jaar de eigenaresse van Skin Care Center. Van éénpitter uitgegroeid naar een bedrijf waar we met 22 ambitieuze dames een breed scala aan behandelingen geven. In de afgelopen twee jaar twee prachtige zoontjes mogen krijgen. Samenvattend, een super carrière kunnen realiseren en een prachtig gezin mogen starten. Klinkt geweldig toch?
Lees verder
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.