Whatsapp

Gezicht

Huidverbetering in Den Bosch

Bij Skin Care Center bieden we exclusieve, hoogwaardige gezichtsbehandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, vaak in combinatie met high-tech apparatuur. Maak kennis met HydroPeptide Customized, SkinPen, Bindweefselmassage en HydraFacial en laat je verrassen door het resultaat. Deze specialistische, huidverbeterende gezichtsbehandelingen worden onder andere ingezet bij huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea of algemene huidverbetering. Onze Skin Experts zijn getraind om je altijd van het beste advies te voorzien en helpen je graag bij het realiseren van jouw droomhuid. Boek hier jouw behandeling.


Samenwerken voor resultaat 

Om het optimale resultaat te behalen is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Skin Expert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw Skin Expert gaat een samenwerking met je aan en zo bereiken jullie samen de resultaten die jij voor ogen hebt. Op naar een gezonde huid! 

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruitziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'


Voor het eerste bij Skin Care Center

Ben je nog niet eerder bij ons geweest voor een behandeling? Wat leuk dat je overweegt om een afspraak te maken! We kunnen ons voorstellen dat ons brede behandelaanbod je een beetje doet duizelen. Daarom adviseren we je om de eerste keer te kiezen voor een Discovery. Jouw Skin Expert brengt jouw wensen in kaart en adviseert je welke behandeling past bij jouw wensen. 

 

Behandelingen

Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Reserveer dan een Discovery, jouw Skin Expert adviseert je welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidzorg en stelt een op maat gemaakt behandel- en product advies op.
HydroPeptide
HydroPeptide
De HydroPeptide behandeling is geschikt voor iedereen die wil werken op (preventief) anti aging, ongeacht je huidtype of huidzorg. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en -wensen. Of je nu wilt werken op huidverslapping, rimpels, een gevoelige huid, onzuiverheden of pigmentvlekken.
Dermalogica Customized
Dermalogica Customized
Heb je last van een doffe, gevoelige of onzuivere huid? De Dermalogica Customized behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De combinatie van geavanceerde apparatuur en krachtige ingrediënten bieden jouw huid direct én langdurig resultaat.
SkinPen Microneedling
SkinPen Microneedling
Ga jij voor het beste van het beste als het aankomt op je huid? Dan kies je voor medisch microneedlen met SkinPen. SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime en maximaal resultaat.
buccalmassage
buccalmassage
Buccalmassage is dé trend op het gebied van huidverbeterende massages. Deze massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en stimuleert zowel de doorbloeding als de collageenaanmaak. Een ware work-out voor je gezicht.
HydraFacial™
HydraFacial™
Ben je opzoek naar een gezonde, glowy huid? Dan is HydraFacial™ misschien wel jouw match. Deze behandeling is voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
Wil je minder pigmentvlekken? MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we tot 95% van de pigmentvlekken kunnen verwijderen.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Ben je opzoek naar een verstevigende gezichtsbehandeling? Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Heb je last van een doffe huid of fijne lijntjes? Dan zou een chemische peeling een oplossing voor jouw huidprobleem kunnen zijn. Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.