Whatsapp

Gezichtsbehandelingen

Huidverbetering in Den Bosch

Ben je op zoek naar een professionele, huidverbeterende schoonheidssalon in Den Bosch?  Dan ben je bij Skin Care Center in ervaren handen.

Lees meer

Behandelingen

Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Wat leuk dat je overweegt om een afspraak te maken! We hebben voor je eerste afspraak een overzichtelijk aantal opties voor je.
HydroPeptide
HydroPeptide
Een luxe beleving combineren met zichtbare huidverbetering? Dat kan met de producten van HydroPeptide. Tijdens deze behandeling worden hoogwaardige ingrediënten ingezet. Verwacht zichtbare resultaten, zowel direct als op de lange termijn.
Environ
Environ
Wil jij werken aan een gezonde, mooie huid voor een leven lang? Dan is Environ het merk dat aansluit op jouw wensen. Environ is opgebouwd rondom vitamine A (retinol). Deze vitamine is als zuurstof voor je huid en nodig om de huid een leven lang mooi en gezond te houden.
Dermalogica
Dermalogica
Heb je last van een doffe, gevoelige of onzuivere huid? De Dermalogica Customized behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De combinatie van geavanceerde apparatuur en krachtige ingrediënten bieden jouw huid direct én langdurig resultaat.
Microneedling
Microneedling
Ga jij voor het beste van het beste als het aankomt op je huid? Dan kies je voor medisch microneedlen met SkinPen. SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime en maximaal resultaat.
HydraFacial™
HydraFacial™
Ben je opzoek naar een gezonde, glowy huid? Dan is HydraFacial™ misschien wel jouw match. Deze behandeling is voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
Wil je minder pigmentvlekken? MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we tot 95% van de pigmentvlekken kunnen verwijderen.
buccalmassage
buccalmassage
Buccalmassage is dé trend op het gebied van huidverbeterende massages. Deze massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en stimuleert zowel de doorbloeding als de collageenaanmaak. Een ware work-out voor je gezicht.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Ben je opzoek naar een verstevigende gezichtsbehandeling? Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Heb je last van een doffe huid of fijne lijntjes? Dan zou een chemische peeling een oplossing voor jouw huidprobleem kunnen zijn. Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.

Bij Skin Care Center bieden we exclusieve, hoogwaardige gezichtsbehandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, vaak in combinatie met high-tech apparatuur.

Maak kennis met HydroPeptide Customized, EnvironSkinPen, Bindweefselmassage en HydraFacial en laat je verrassen door het resultaat. De gezichtsbehandelingen worden onder andere ingezet bij huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea, een gevoelige huid, acne of voor algemene huidverbetering. Onze ervaren Skin Experts zijn getraind om je altijd van het beste advies te voorzien en helpen je graag bij het realiseren van jouw droomhuid.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen. 
Jouw uitstraling is onze passie! 
 


Voor het eerst bij Skin Care Center

Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Wat leuk dat je overweegt om een afspraak te maken! We hebben voor je eerste afspraak een overzichtelijk aantal opties voor je. Je bekijkt ze hier. 

 

 

Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.