Whatsapp

gezicht

Huidverbetering in Den Bosch

Bij Skin Care Center bieden we exclusieve, hoogwaardige gezichtsbehandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, vaak in combinatie met high-tech apparatuur. Maak kennis met HydroPeptide Customized, SkinPen, Bindweefselmassage en HydraFacial en laat je verrassen door het resultaat. Deze specialistische, huidverbeterende gezichtsbehandelingen worden onder andere ingezet bij huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea of algemene huidverbetering. Onze Skin Experts zijn getraind om je altijd van het beste advies te voorzien en helpen je graag bij het realiseren van jouw droomhuid. Boek hier jouw behandeling.


Samenwerken voor resultaat 

Om het optimale resultaat te behalen is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Skin Expert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw Skin Expert gaat een samenwerking met je aan en zo bereiken jullie samen de resultaten die jij voor ogen hebt. Op naar een gezonde huid! 

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'


Voor het eerst bij Skin Care Center

Ben je nog niet eerder bij ons geweest voor een behandeling?

Lees meer

Behandelingen

Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Reserveer dan een Discovery, jouw Skin Expert adviseert je welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidzorg en stelt een op maat gemaakt behandel- en product advies op.
HydroPeptide
HydroPeptide
Een luxe beleving combineren met zichtbare huidverbetering? Dat kan met de producten van HydroPeptide. Tijdens deze behandeling worden hoogwaardige ingrediënten ingezet. Verwacht zichtbare resultaten, zowel direct als op de lange termijn.
Environ
Environ
Wil jij werken aan een gezonde, mooie huid voor een leven lang? Dan is Environ het merk dat aansluit op jouw wensen. Environ is opgebouwd rondom vitamine A (retinol). Deze vitamine is als zuurstof voor je huid en nodig om de huid een leven lang mooi en gezond te houden.
Dermalogica Customized
Dermalogica Customized
Heb je last van een doffe, gevoelige of onzuivere huid? De Dermalogica Customized behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De combinatie van geavanceerde apparatuur en krachtige ingrediënten bieden jouw huid direct én langdurig resultaat.
Microneedling
Microneedling
Ga jij voor het beste van het beste als het aankomt op je huid? Dan kies je voor medisch microneedlen met SkinPen. SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime en maximaal resultaat.
HydraFacial™
HydraFacial™
Ben je opzoek naar een gezonde, glowy huid? Dan is HydraFacial™ misschien wel jouw match. Deze behandeling is voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
Wil je minder pigmentvlekken? MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we tot 95% van de pigmentvlekken kunnen verwijderen.
buccalmassage
buccalmassage
Buccalmassage is dé trend op het gebied van huidverbeterende massages. Deze massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en stimuleert zowel de doorbloeding als de collageenaanmaak. Een ware work-out voor je gezicht.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Ben je opzoek naar een verstevigende gezichtsbehandeling? Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Heb je last van een doffe huid of fijne lijntjes? Dan zou een chemische peeling een oplossing voor jouw huidprobleem kunnen zijn. Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.

Voor het eerst bij Skin Care Center

Ben je nog niet eerder bij ons geweest voor een behandeling? Wat leuk dat je overweegt om een afspraak te maken! We kunnen ons voorstellen dat ons brede behandelaanbod je een beetje doet duizelen. Daarom adviseren we je om de eerste keer te kiezen voor een Discovery. Jouw Skin Expert brengt jouw wensen in kaart en adviseert je welke behandeling past bij jouw wensen. 


Huidanalyse door middel van foto's

Je huid verandert constant. Dit heeft allerlei oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan de wisseling van het seizoen, de producten die je gebruikt, je stresslevel, voeding of doordat je ouder wordt. Het is daarom belangrijk om steeds te blijven kijken naar de huid en haar behoeftes. Om deze reden staan we bij Skin Care Center voor personalisatie.

Iedere behandeling weer analyseren we je huid en adviseren we je of jouw huidroutine een aanpassing nodig heeft. Dit doen we door naar je huid te kijken maar ook door regelmatig foto's van je huid te maken met de Observ520X. Dit huidanalyse apparaat maakt 6 foto’s van je huid. Deze foto’s geven je Skin Expert de mogelijkheid om te zien wat er zich in de diepere lagen van je huid afspeelt. 

Ben je benieuwd of jouw huidroutine nog up-to-date is of heb je behoefte aan een nieuw productadvies? Onze Skin Advisor helpt je graag. Je kunt hiervoor binnen komen lopen. Wil je liever een specifiek moment inplannen? Reserveer dan telefonisch jouw adviesmoment. 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.