Whatsapp

Gezicht

Is er ooit écht naar je huid gekeken?

Uniek in ’s Hertogenbosch: een winkel waar het complete assortiment Dermalogica verkrijgbaar is! Door middel van Face Mapping in combinatie met de Observ520 analyseren we je huid en adviseren onze Skin Experts je  welke producten en behandelingen geschikt zijn voor jouw huid. Je doet dus nooit meer een miskoop.

Hier meer over onze SkinBar.

Een gezonde huid start bij Skin Care Center!


Huidverbetering in Den Bosch

Bij Skin Care Center bieden wij exclusieve, hoogwaardige gezichtsbehandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, in combinatie met high-tech apparatuur. Maak kennis met Proskin Expert Active, MicroNeedling en Pro Power Peel en laat je verrassen door het resultaat. Deze specialistische, huidverbeterende behandelingen worden ingezet bij huidveroudering, pigmentvlekken, acne of algemene huidverbetering. Boek hier jouw behandeling.


Voor het eerst bij Skin Care Center

Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Kies dan voor de Discovery Treatment. Samen bekijken we welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en huidwensen. 


Gezichtsbehandelingen tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kan je huid er anders uitzien dan je gewend bent. In deze periode is de ProSkin behandeling een geschikte behandeling om je huid te laten stralen. Jouw Skin Expert geeft je adviezen hoe jij je huid kunt verzorgen tijdens de zwangerschap.

Behandelingen

Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Wanneer je voor het eerst een afspraak maakt voor een gezichtsbehandeling vinden wij het belangrijk op de hoogte te zijn van al jouw wensen en behoeften. Om deze reden starten we dan ook altijd met een Discovery Treatment.
NIEUW! HydraFacial™
NIEUW! HydraFacial™
HydraFacial™ is een behandeling voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddelijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
ProSkin Expert Active
ProSkin Expert Active
De ProSkin Expert Active behandeling is onze meest geavanceerde behandeling. Hierin worden onze handen gecombineerd met krachtige ingrediënten en specialistische apparatuur.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we 95% van de pigmentvlekken kunnen aanpakken.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.
MicroNeedling
MicroNeedling
MicroNeedling is een zeer effectieve behandeling voor het verstevigen, egaliseren en versterken van je huid.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Acne
Acne
Als je een huid hebt met veel onzuiverheden en ontstekingen, kun je bij Skin Care Center terecht voor acne behandelingen. Deze behandelingen zijn gericht op het reinigen, kalmeren en helen van je huid.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.