Whatsapp
  • Zoeken

Gezicht

Huidverbetering in Den Bosch

Bij Skin Care Center bieden wij exclusieve, hoogwaardige gezichtsbehandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, in combinatie met high-tech apparatuur. Maak kennis met Proskin Expert Active, MicroNeedling en Pro Power Peel en laat je verrassen door het resultaat. Deze specialistische, huidverbeterende behandelingen worden ingezet bij huidveroudering, pigmentvlekken, acne of algemene huidverbetering. Boek hier jouw behandeling.


Voor het eerst bij Skin Care Center

Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Kies dan voor de Discovery. Samen bekijken we welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en huidwensen. 


Gezichtsbehandelingen tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kan je huid er anders uitzien dan je gewend bent. In deze periode is de ProSkin behandeling een geschikte behandeling om je huid te laten stralen. Jouw Skin Expert geeft je adviezen hoe jij je huid kunt verzorgen tijdens de zwangerschap.

Behandelingen

Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Reserveer dan een Discovery, jouw Skin Expert adviseert je welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidzorg en stelt een op maat gemaakt behandel- en product advies op.
HydraFacial™
HydraFacial™
Ben je opzoek naar een gezonde, glowy huid? Dan is HydraFacial™ misschien wel jouw match. Deze behandeling is voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
ProSkin Expert Active
ProSkin Expert Active
Heb je last van een doffe, gevoelige of onzuivere huid? De ProSkin Expert Active behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De combinatie van geavanceerde apparatuur en krachtige ingrediënten bieden jouw huid direct én langdurig resultaat.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Heb je last van een doffe huid of fijne lijntjes? Dan zou een chemische peeling een oplossing voor jouw huidprobleem kunnen zijn. Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
Wil je minder pigmentvlekken? MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we tot 95% van de pigmentvlekken kunnen verwijderen.
MicroNeedling
MicroNeedling
Ben je opzoek naar een behandeling die rimpels, verslapping en grove poriën aanpakt? Kijk dan eens naar Microneedling. MicroNeedling is een zeer effectieve behandeling voor het verstevigen, egaliseren en versterken van je huid.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Ben je opzoek naar een verstevigende gezichtsbehandeling? Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Acne
Acne
Krijg je je onzuiverheden maar niet onder controle? Als je een huid hebt met veel onzuiverheden en ontstekingen, kun je bij Skin Care Center terecht voor acne behandelingen. Deze behandelingen zijn gericht op het reinigen, kalmeren en helen van je huid en helpen bij het onder controle krijgen van acne klachten.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.