Whatsapp
  • Zoeken

Jouw eerste afspraak bij Skin Care Center

Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Wat leuk dat je overweegt om een afspraak te maken! We kunnen ons voorstellen dat ons brede behandelaanbod je een beetje doet duizelen. Daarom adviseren we je om de eerste keer te kiezen voor een ‘Discovery’.

Waaruit bestaat een Discovery?
  • Intakegesprek en huidscan door middel van foto's (30 min)
  • Korte kennismakingsbehandeling (15 min) 
  • Behandelplan en productadvies (30 min)
  • Inplannen van je eerste huidverbeterende behandeling
  
Samen bekijken we of we een match zijn voor elkaar, waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van skincare en welk doel jij voor ogen hebt. Jouw Skin Expert stelt vervolgens een op maat gemaakt behandel- en productadvies op, waarna jouw eerste huidverbeterende behandeling geboekt kan worden. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste behandeling kiest voor jouw huid. 
 

Na de Discovery 

Bij Skin Care Center vinden we het belangrijk om samen te werken aan jouw huiddoelen. Een samenwerking bestaat uit regelmatig een intensieve behandeling bij ons in de salon en een huidroutine voor thuis waarin jouw Skin Expert je zal blijven begeleiden en adviseren.  
 
Lijkt het je wat? Lees dan snel verder.  

Lees meer
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.
€ 59,95 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'Jouw eerste afspraak bij Skin Care Center'

Worden mijn wenkbrauwen tijdens deze behandeling geepileerd?
Nee, deze behandeling is een kennismaking om samen te bekijken welke behandeling het best bij jouw huid past. Voor epileren kun je een aparte afspraak maken in de winkelsalon of dit als losse module toevoegen aan jouw huidverbeterende behandeling. Dit geldt ook voor harsen van de bovenlip/kin of het verven van wimpers en wenkbrauwen. 
Worden mijn onzuiverheden verwijderd tijdens deze behandeling?
Wanneer jouw huidzorg onzuiverheden is, zal jouw Skin Expert het behandeladvies hier op aanpassen. Tijdens jouw eerste huidverbeterende behandeling zal dit wel gedaan worden, maar niet tijdens de Discovery Treatment. 

Wil je graag direct een behandeling boeken om onzuiverheden te verwijderen dan adviseren we je te kiezen voor ProSkin 60 of ProSkin Expert Active 60. Je kiest dan voor de optie 'eerste keer + intake'.

Discovery (kennismaking) 

Tijdens de Discovery leren we jou en jouw huid kennen. Door middel van diverse foto's die worden gemaakt met de Observ520X, krijgen we een goed beeld van wat er zich in je huid afspeelt. Samen bekijken we waar jouw huidzorg ligt en waar we aan gaan werken. Aan de hand van de verzamelde informatie stelt jouw Skin Expert vervolgens een op maat gemaakt behandel- en productadvies samen. Dit is de start naar jouw meest gezonde huid. 

Wat zijn onze verwachtingen van jou?
Om het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Skin Expert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw Skin Expert gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruitziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'

Discovery Deal
Om je extra te motiveren om thuis aan de slag te gaan met je huid en zo de resultaten te bereiken die we samen voor ogen hebben, maken we het de eerste keer extra fijn om de producten aan te schaffen. Wanneer je start met ten minste 3 producten, waaronder een product met SPF, ontvang je 10% korting op alle producten die je aanschaft tijdens je Discovery.  
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.