Jouw eerste afspraak bij Skin Care Center

Wanneer je voor het eerst een afspraak maakt voor een gezichtsbehandeling vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van al jouw wensen en behoeften. Om deze reden starten we dan ook altijd met een Discovery Treatment

Wanneer je kiest voor een gezichtsbehandeling bij Skin Care Center, gaan we werken aan jouw meest gezonde huid ooit.
Tijdens deze kennismakingsbehandeling leren we jou en jouw huid kennen en zien we hoe deze reageert op onze Dermalogica producten. Tevens bepalen we met een huidscan het startpunt van jouw huidverbeteringstraject. Door middel van foto's die worden gemaakt met de Observ520, krijgen we een beter beeld van wat er zich in je huid afspeelt. Ons behandel- en productadvies is dan ook maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. 

Hoe ziet deze afspraak er uit?
  • We starten met het maken en doornemen van de foto's
  • We spreken samen al jouw persoonlijke wensen en behoeften door. Je Skin Expert zal je diverse vragen stellen om jouw huiddoelen goed in kaart te kunnen brengen
  • Je huid krijgt een korte kennismakingsbehandeling met de producten van Dermalogica in combinatie met handapparatuur
  • Jouw Skin Expert stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies op
  • We plannen jouw eerste huidverbeterende behandeling
     
Wat zijn onze verwachtingen van jou?
Wil jij het maximale uit jouw behandelingen halen, dan is het belangrijk dat je thuis ook aan de slag gaat met de geadviseerde Dermalogica producten. Deze kunnen worden aangevuld met huidsupplementen om je huid van binnenuit te ondersteunen. Uiteraard gebeurt dit allemaal onder begeleiding van jouw Skin Expert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Het is dus een samenwerking tussen jou en je Skin Expert. Samen kunnen jullie de huiddoelen bereiken die jij voor ogen hebt.

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'

Discovery Treatment aanbieding
Omdat we graag willen dat jij je huiddoelen bereikt, hebben we tijdens jouw Discovery Treatment een extra aanbieding.

Bij de aanschaf van tenminste 3 Dermalogica producten, waaronder een Dermalogica product met SPF, ontvang je 10% korting op alle producten die je tijdens je Discovery Treatment aankoopt. Zo start jij met de beste thuisroutine en weten wij dat onze behandelingen vanuit thuis worden ondersteund. 


 
Onze behandelingen
Discovery Treatment
Een korte kennismakingsbehandeling inclusief huidanalyse door middel van foto's en een uitgebreid behandel- en productadvies. 
€ 49,95 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'Jouw eerste afspraak bij Skin Care Center'

Wat houdt de Discovery Treatment in?
Deze behandeling is echt bedoelt om kennis te maken met elkaar. Tijdens de korte behandeling krijgt jouw huid een oppeper door een reiniging, peeling en het insluizen van een serum afgestemd op jouw huid. Je huid ziet er daarna stralend uit en jouw Skin Expert kan goed zien hoe je huid reageert op de producten om zo het product- en behandeladvies nog meer op jouw huid af te stemmen. Na de Discovery Treatment start jouw behandeltraject. Jouw Skin Expert boekt de eerste behandeling in en vertelt je of en hoe jij je huid hier op voor kunt bereiden. 
Worden mijn wenkbrauwen tijdens deze behandeling geepileerd?
Nee, deze behandeling is een kennismaking om samen te bekijken welke behandeling het best bij jouw huid past. Voor epileren kun je een aparte afspraak maken in de winkelsalon of dit als losse module toevoegen aan jouw huidverbeterende behandeling. Dit geldt ook voor harsen van de bovenlip/kin of het verven van wimpers en wenkbrauwen. 
Worden mijn onzuiverheden verwijdert tijdens deze behandeling?
Wanneer jouw huidzorg onzuiverheden is, zal jouw Skin Expert het behandeladvies hier op aanpassen. Tijdens jouw eerste huidverbeterende behandeling zal dit wel gedaan worden, maar niet tijdens de Discovery Treatment. 

Wil je graag direct een behandeling boeken om onzuiverheden te verwijderen dan adviseren we je te kiezen voor ProSkin 60 of ProSkin Expert Active 60. Je kiest dan voor de optie 'eerste keer + intake'.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.