Whatsapp

Jouw eerste afspraak bij Skin Care Center

Bij Skin Care Center staan we voor personalisatie en maken we iedere behandeling op maat. Daarom vinden we het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van jouw wensen en behoeften. Alleen dan kunnen we het perfecte behandel- en productadvies samenstellen. Met de Discovery Treatment starten we jouw huidverbeteringstraject. 

Bij Skin Care Center werken we samen aan jouw huid. Wij voorzien je van de beste behandeling en adviezen en jij gaat thuis aan de slag om zo samen jouw huid in topconditie te brengen. Lijkt het je wat? Lees dan snel verder wat deze kennismakingsbehandeling inhoudt. 


Discovery Treatment

Tijdens de Discovery Treatment leren we jou en jouw huid kennen en bekijken we of we de juiste match voor elkaar zijn. Door middel van diverse foto's die worden gemaakt met de Observ520, krijgen we een goed beeld van wat er zich in je huid afspeelt. Samen bekijken we waar we aan gaan werken. Aan de hand van de verzamelde informatie stellen we een op maat gemaakt behandel- en productadvies samen. Dit is de start naar jouw meest gezonde huid. 

Hoe ziet deze afspraak er uit?
  • we starten met het maken en doornemen van de foto's
  • we spreken samen al jouw persoonlijke wensen en behoeften door. Je Skin Expert zal je diverse vragen stellen om jouw huiddoelen goed in kaart te kunnen brengen en te bekijken of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee dienen te houden
  • je krijgt een korte kennismakingsbehandeling van gemiddeld 20 minuten om te zien hoe je huid reageert op de producten
  • je krijgt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor de start van jouw huidverbeteringtraject
  • zijn we een goede match en heb je zin om te beginnen aan jouw meest gezonde huid? Dan reserveren we direct jouw eerste huidverbeterende gezichtsbehandeling
     
Wat zijn onze verwachtingen van jou?
Om het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Skin Expert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw Skin Expert gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'

Discovery Treatment aanbieding
Omdat we graag willen dat jij je huiddoelen bereikt, hebben we tijdens jouw Discovery Treatment een leuke deal voor je:

Bij de aanschaf van tenminste 3 Dermalogica producten, waaronder een product met SPF, ontvang je 10% korting op alle producten die je tijdens je Discovery Treatment aankoopt. Zo start jij met de beste thuisroutine en weten wij dat onze behandelingen thuis worden ondersteund. 


 
Onze behandelingen
Discovery Treatment 75 min
Een korte kennismakingsbehandeling inclusief huidanalyse door middel van foto's en een uitgebreid behandel- en productadvies. 
€ 49,95 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'Jouw eerste afspraak bij Skin Care Center'

Wat houdt de Discovery Treatment in?
Deze behandeling is echt bedoelt om kennis te maken met elkaar. Tijdens de korte behandeling krijgt jouw huid een oppeper door een reiniging, peeling en het insluizen van een serum afgestemd op jouw huid. Je huid ziet er daarna stralend uit en jouw Skin Expert kan goed zien hoe je huid reageert op de producten om zo het product- en behandeladvies nog meer op jouw huid af te stemmen. Na de Discovery Treatment start jouw behandeltraject. Jouw Skin Expert boekt de eerste behandeling in en vertelt je of en hoe jij je huid hier op voor kunt bereiden. 
Worden mijn wenkbrauwen tijdens deze behandeling geepileerd?
Nee, deze behandeling is een kennismaking om samen te bekijken welke behandeling het best bij jouw huid past. Voor epileren kun je een aparte afspraak maken in de winkelsalon of dit als losse module toevoegen aan jouw huidverbeterende behandeling. Dit geldt ook voor harsen van de bovenlip/kin of het verven van wimpers en wenkbrauwen. 
Worden mijn onzuiverheden verwijderd tijdens deze behandeling?
Wanneer jouw huidzorg onzuiverheden is, zal jouw Skin Expert het behandeladvies hier op aanpassen. Tijdens jouw eerste huidverbeterende behandeling zal dit wel gedaan worden, maar niet tijdens de Discovery Treatment. 

Wil je graag direct een behandeling boeken om onzuiverheden te verwijderen dan adviseren we je te kiezen voor ProSkin 60 of ProSkin Expert Active 60. Je kiest dan voor de optie 'eerste keer + intake'.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.