Whatsapp

Maak kennis met Skin Care Center

Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Wat leuk dat je overweegt om een afspraak te maken! We hebben voor je eerste afspraak een overzichtelijk aantal opties voor je.
 
Wil je liever advies van een Skin Expert over de juiste behandeling? Neem dan telefonisch contact met ons op 073-6120078.

Kennismaking
Tijdens jouw eerste afspraak bij Skin Care Center leren we jou en jouw huid kennen. Door middel van een uitgebreide huidscan, krijgen we een goed beeld van wat er zich in je huid afspeelt. Samen bespreken we waar je graag aan wilt werken en op welke manier we dit kunnen bereiken. Aan de hand van de verzamelde informatie stelt jouw Skin Expert vervolgens een op maat gemaakt behandel- en productadvies samen. Dit is de start naar jouw meest gezonde huid. 

Lijkt het je wat? Lees dan snel verder

Lees meer
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kies je voor Discovery dan bekijken we eerst samen of we een match zijn voor elkaar, waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van skincare, welk doel jij voor ogen hebt en welk merk hier het beste op aansluit. Jouw Skin Expert stelt vervolgens een op maat gemaakt behandel- en productadvies op. Zo weet je zeker dat je hierna de juiste behandeling én het juiste merk kiest voor jouw huid. 

•    Intakegesprek en huidscan door middel van foto's (30 min)
•    Korte kennismakingsbehandeling (15 min) 
•    Behandelplan en productadvies (30 min)
•    Inplannen van je eerste huidverbeterende gezichtsbehandeling
€ 75,00 Boek nu
Environ Discovery 90 min
Is Environ het merk dat jou aanspreekt? Kies dan voor een Environ Discovery. Jouw Skin Expert bekijkt of dit het juiste merk is voor jouw huid. Deze kennismaking is de start van jouw gezonde huid, een leven lang. 

•    Intakegesprek en huidscan door middel van foto's (30min)
•    Kennismakingsbehandeling met de producten van Environ (30 min) 
•    Behandelplan en productadvies (30 min)
€ 99,00 Boek nu
HydroPeptide Customized 1ste behandeling 90 min
Wil je direct een behandeling met de producten van HydroPeptide? Kies dan voor een HydroPeptide Customized behandeling en ervaar de kracht van dit prachtige skincare merk. Jouw Skin Expert bekijkt of dit merk ook voor toekomstige behandelingen past bij jouw huidwensen of adviseert je een alternatief. 

•    Intakegesprek en huidscan door middel van foto's (15 min)
•    Complete behandeling met de producten van HydroPeptide (60 min) 
•    Behandelplan en productadvies (15 min)
€ 145,00 Boek nu
Dermalogica Customized 1ste behandeling 90 min
Wil je direct een gezichtsbehandeling met de producten van Dermalogica en huidverbeterende apparatuur? Kies dan voor een Dermalogica Customized. Jouw Skin Expert bekijkt of dit merk ook voor toekomstige behandelingen past bij jouw huidwensen of adviseert je een alternatief.

•    Intakegesprek en huidscan door middel van foto's (15 min)
•    Complete behandeling met de producten van Dermalogica (60 min)
•    Behandelplan en productadvies (15 min)
 
€ 125,00 Boek nu

Na de eerste behandeling
Bij Skin Care Center vinden we het belangrijk om samen te werken aan jouw meeste gezonde huid. Hierbij zal jouw Skin Expert je altijd van de beste behandeling voorzien in de salon. Thuis ga je zelf aan de slag met de geadviseerde producten. Om een duurzaam resultaat te bereiken zal je Skin Expert je blijven begeleiden en altijd voorzien van een eerlijk advies dat is afgestemd op de behoefte van jouw huid.

'Wist je dat...  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruitziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'

We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Skin Care Center
Jouw uitstraling is onze passie!
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.