Whatsapp

Over ons

Heeft er wel eens iemand écht goed naar jouw huid gekeken? Of lukt het je niet om je huidprobleem onder controle te krijgen? Bij Skin Care Center helpen wij je graag door middel van onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Samen met jouw Skin Expert ga je op zoek naar de beste behandeling en producten voor jouw huid. Door de combinatie van een uitgebreide huidanalyse door middel van foto’s, een doeltreffend behandelplan, persoonlijke begeleiding en een gepersonaliseerd productadvies, zorgen wij ervoor dat jij de resultaten bereikt die je voor ogen hebt.

Maar ook wanneer je alleen op zoek bent naar de juiste producten voor jouw huid kun je bij Skin Care Center terecht. Loop binnen in onze Skin Care Store. Onze Skin Advisor adviseert je graag welke producten passen bij jouw huid. Zo doe jij nooit meer een miskoop!

Wil je graag de expressie in jouw gezicht versterken door middel van perfect gestylde wimpers en wenkbrauwen of ben je op zoek naar de perfecte make-up look? Dan ben je van harte welkom in onze Brow Bar.

Bij Skin Care Center zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en selecteren alleen de meest hoogstaande merken.

Jouw uitstraling is onze passie!
 
Skin Care Center
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.