Whatsapp
  • Zoeken

Over ons

Heeft er wel eens iemand écht goed naar jouw huid gekeken? Of lukt het je niet om je huidprobleem onder controle te krijgen? Bij Skin Care Center helpen wij je graag via onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Samen met jouw Skin Expert ga je op zoek naar de beste behandeling en producten voor jouw huid. Door de combinatie van een uitgebreide huidanalyse door middel van foto’s, een doeltreffend behandelplan, persoonlijke begeleiding en een gepersonaliseerd productadvies, zorgen wij ervoor dat jij de resultaten bereikt die je voor ogen hebt.

Wil je graag de expressie in jouw gezicht versterken door middel van perfect gestylde wenkbrauwen, heb je last van vervelende haartjes in je gezicht of ben je op zoek naar de perfecte make-up look? De Skin Specialist staat voor je klaar. 

Ook voor pedicure- en manicure behandelingen van hoge kwaliteit ben je bij ons van harte welkom. Iedere behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en de persoonlijke adviezen zorgen ervoor dat jij nóg langer plezier hebt van je behandeling. Of het nu gaat om het verhelpen van klachten of het tot in perfectie lakken van je nagels. 

Jouw uitstraling is onze passie!

Bekijk onze behandelingen.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.