Whatsapp

Cosmetisch Arts KNMG

Dr. Anke Hoogers-Leufkens, M.D., PhD, Cosmetisch arts KNMG
BIG-nummer: 29065503901Cosmetisch arts KNMG dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft zeer brede en intensieve medische ervaring. Na haar opleiding geneeskunde in Maastricht deed ze drie jaar wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht en bij het RIVM. Hierna startte Anke met de medisch-specialisten opleiding tot maag-, darm- en leverarts (MDL), maar uiteindelijk besloot Anke haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan zij haar passie voor schoonheid en intensief contact met mensen goed combineren.

Anke is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en in 2021 behaalde ze haar officiële registratie tot cosmetisch arts KNMG. Dit betekent dat dr. Anke Hoogers bevoegd en bekwaam is om injectablebehandelingen veilig en kundig uit te voeren. In Oisterwijk runt ze haar eigen vestiging van Klaver Cosmetics, hét expertise centrum voor injectablebehandelingen en cosmetische chirurgie. 

Anke gaat voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. Het doel van haar behandeling is een mooi natuurlijk resultaat; de natuur nét iets helpen om gracieus ouder te worden. Hiervoor maakt ze samen met jou een persoonlijk behandelplan op maat. 

Ze ontvangt je graag voor een gratis en vrijblijvend consult om met jou te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zouden zijn. 

Stoor jij je aan iets wat we niet kunnen oplossen met producten of behandelingen? Dan helpt Dr. Anke Hoogers je graag. Je afspraak boek je via ons online boekingssysteem. De consulten en botox- en fillerbehandelingen vinden plaats bij Skin Care Center. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in de Klaver Kliniek in Heesch.

*De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst 

Heb je vragen? Neem contact met ons op of kijk op www.klavercosmetics.nl
 
Onze behandelingen
Vrijblijvend consult - injectables 30 min
Tijdens dit consult worden jouw wensen besproken en wordt er een plan op maat door  Dr. Anke Hoogers-Leufkens KNMG opgesteld dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces. We garanderen een natuurlijk resultaat.
Consult + botox behandeling 45 min
Bespreken van jouw wensen en direct uitvoeren van een kleine behandeling (bv behandeling met botulinetoxine). De genoemde prijs is een indicatie.
€ 150,00 Boek nu
Vrijblijvend consult - bovenooglidcorrectie 30 min
Tijdens dit consult geeft Dr. Anke Hoogers-Leufkens KNMG uitleg over een bovenooglidcorrectie, de operatie en het genezingsproces.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.