Whatsapp

Eczeem

Eczeem kan zich op veel verschillende manieren uiten en heeft vaak ook veel verschillende oorzaken. Met onze behandelingen is het niet mogelijk om de eczeem klachten helemaal te verhelpen. Wel kunnen we je helpen in het verbeteren en onder controle krijgen van het eczeem. 

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van eczeem:
 
Ben je nog niet eerder bij ons geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery. 

Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
Environ Discovery 90 min
Ben je geïnteresseerd in het merk Environ? Kies dan voor de Environ Discovery behandeling. Tijdens de uitgebreide huidanalyse bepalen we je huidconditie en brengen we je wensen in kaart. Jouw huid maakt kennis met Environ tijdens een kennismakingsbehandeling. Deze sluiten we af met een product- en behandeladvies zodat je aan de slag kunt met het verkrijgen van jouw meest gezonde huid, een leven lang.

Wanneer je 3 weken lang de producten thuis hebt gebruikt is jouw huid klaar voor een eerste Environ Customized behandeling.
€ 99,00 Boek nu
Dermalogica Customized 60 min
Dermalogica Customized is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.
€ 125,00 Boek nu
Dermalogica Customized1ste keer 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een Dermalogica Customized wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaald.
€ 125,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.