Whatsapp

schoonheidssalon mannen

Schoonheidssalon mannenOp zoek naar een schoonheidssalon voor mannen? Bij Skin Care Center hebben wij diverse behandelingen aan voor mannen. Een frisse huid wordt steeds belangrijker voor mannen. Hieronder leggen we je uit hoe deze mannenbehandelingen er uit zien.


Skin Care Center dé schoonheidssalon voor mannen

Bij Skin Care Center zijn alle behandelingen geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Omdat de huid van de man 15-25% dikker is dan de huid van een vrouw, de bloedvaatjes dieper in de huid liggen en de talgaanmaak hoger is door het testosteron, is het belangrijk dat de huid van een man anders wordt behandeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kalmeren van de geïrriteerde huid na het scheren, een diepere reiniging doordat de poriën sneller verstopt zitten of een intensievere peeling om de huid weer energie te geven. Ook het product advies voor thuis wordt hier op afgestemd. Jouw schoonheidsspecialiste houdt rekening met je wensen en behoeften en zal haar advies hier op afstemmen.


Skin Care Center's favoriete gezichtsbehandeling voor mannen:


HydraFacial Men

Uit ervaring weten we dat de meeste mannen er niet van houden om 60 minuten lang een gezichtsbehandeling te ondergaan. Een gezichtsbehandeling voor mannen moet vooral gericht zijn op resultaat. Door de diepe, zuiverende werking op de porien is HydraFacial Men dé perfecte match voor de mannenhuid. Een korte gezichtsbehandeling van 30 minuten, met maximaal resultaat. Wanneer je iedere maand een HydraFacial Men behandeling ondergaat zal je verbaasd staan over de stappen die je huid maakt! 

TIP: Kies je toch liever voor een uitgebreidere behandeling maar wil je wel de voordelen van HydraFacial? Dan is de HydraFacial Deluxe ook zeker geschikt voor het behandelen van de mannenhuid.


Wil je meer weten over gezichtsbehandelingen voor mannen? Klik dan hier. 


Over Skin Care Center

Skin Care Center is een professionele schoonheidssalon gevestigd in Den Bosch. Wij bieden een breed scala aan huidverbeterende gezichtsbehandelingen voor mannen en vrouwen. De gezondheid van de huid staat bij ons voorop. Onze Skin Experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering. 
Schoonheidssalon Man
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.