Whatsapp

Grove poriën

Voelt jouw huid snel vet aan, is deze dik en ziet hij snel vaal? Dan is de kans groot dat je ook last hebt van grove poriën. Je poriën verkleinen is onmogelijk, maar je huidtextuur verbeteren en daarmee je poriën minder zichtbaar maken is wel mogelijk.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van je huidtextuur en het verfijnen van poriën:
Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw Skin Expert begeleidt je dan ook tijdens jouw weg naar een gezonde huid en stelt een op maat gemaakt behandelplan voor je op. 
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery Treatment. 
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.
€ 75,00 Boek nu
SkinPen microneedling gezicht 45 min
Ga jij voor het beste van het beste als het aankomt op je huid? Dan kies je voor medisch microneedlen met SkinPen. SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime en maximaal resultaat. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is bij de prijs inbegrepen.
€ 199,00 Boek nu
SkinPen Microneedling gezicht 1ste behandeling 75 min
Heb je nog niet eerder een SkinPen microneedling behandeling gehad? Kies dan voor deze behandeling. 
€ 199,00 Boek nu
HYDRAFACIAL DELUXE 45 min
Tijdens deze Hydrafacial wordt de booster afgestemd op jouw huiddoel. Daarnaast kiest jouw Skin Expert voor rood of blauw LED licht om optimaal resultaat te behalen.
€ 219,00 Boek nu
HYDRAFACIAL DELUXE 1STE BEHANDELING 75 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest voor een Hydrafacial? Jouw Skin Expert brengt je huiddoelen en wensen in kaart, stemt de behandeling op jouw huid af en adviseert je hoe je het resultaat thuis kunt ondersteunen. 
€ 219,00 Boek nu
Pro Power Peel 3-5 lagen 60 min
Deze peeling wordt ingezet op gezicht, hals en decolleté. 
Je Skin Expert bouwt de peeling op tot een maximum van 5 lagen. 
€ 125,00 Boek nu
pro power peel 3-5 lagen 1ste behandeling 90 min
Ben je al vaker bij Skin Care Center geweest en heeft jouw Skin Expert een Pro Power Peel geadviseerd? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling. Zo behaal jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Reserveer dan eerst een Discovery.

We behandelen gezicht, hals en decolleté.
€ 125,00 Boek nu
Microskinpolish 60 min
Een stralende, gladde huid door middel van microdermabrasie.
€ 125,00 Boek nu
Microskinpolish 1ste behandeling 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een MicroSkinPolish wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaalt.
€ 125,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.