Whatsapp

Environ Skin Care; een leven lang een mooie en gezonde huid

Met trots is Skin Care Center de enige schoonheidssalon in Den Bosch waar Environ Skin Care verkrijgbaar is. De producten van Environ zijn al 30 jaar wereldwijd erkend en geliefd doordat zij de huid niet alleen zichtbaar verbeteren maar ook gezond maken. 


Voor wie is Environ geschikt?

Door het gebruik van hoge concentraties vitamine A en C, antioxidanten en diverse zuren verbeteren vrijwel alle huiden en huidzorgen met de producten van Environ. Denk hierbij aan pigmentvlekken, rimpels, verslapping, een gevoelige huid, rosacea of een doffe en vochtarme huid. 

A beautifull skin for a lifetime. Voor iedereen die een gezonde, stralende huid wil (behouden) en dat een leven lang. 

Lees meer
Onze behandelingen
Environ Discovery 90 min.
Ben je geïnteresseerd in het merk Environ? Kies dan voor de Environ Discovery behandeling. Tijdens de uitgebreide huidanalyse bepalen we je huidconditie en brengen we je wensen in kaart. Jouw huid maakt kennis met Environ tijdens een kennismakingsbehandeling. Deze sluiten we af met een product- en behandeladvies zodat je aan de slag kunt met het verkrijgen van jouw meest gezonde huid, een leven lang.

Wanneer je 3 weken lang de producten thuis hebt gebruikt is jouw huid klaar voor een eerste Environ Customized behandeling.
€ 99,00 Boek nu
Environ 30 Customized 30 min
Een Environ 30 Customized behandeling is in te zetten als kuur van 6-12 behandeling. Jouw Skin Expert zal je hierin adviseren. 

Deze behandeling is alleen te reserveren als vervolgbehandeling op een Environ Discovery.
€ 85,00 Boek nu
Environ 60 Customized 60 min
Tijdens de behandeling bespreekt jouw Skin Expert je huidige huidconditie. De behandeling wordt hier vervolgens op aangepast.

Wanneer je drie weken lang de producten van Environ thuis hebt gebruikt is je huid klaar voor de eerste Environ behandeling. Gebruik je thuis nog geen Environ producten? Kies dan eerst voor een Environ Discovery behandeling. 
€ 145,00 Boek nu
Environ 90 Customized 90 min
Deze behandeling is te reserveren wanneer je de producten van Environ ten minste 3 weken thuis gebruikt of als vervolg op een Environ Discovery. 
€ 185,00 Boek nu

Environ Skin Care; a beautiful skin for a lifetime
 

De producten van Environ Skin Care gelden wereldwijd als de gouden standaard voor een mooie huid. Al meer dan dertig jaar is Environ vooruitstrevend op het gebied van professionele huidverzorging. De revolutionaire productformules en baanbrekende skincaretechnologieën van Environ hebben bewezen een werkelijk, blijvend verschil te maken voor de huid.

Het sleutel ingredient vitamine A
Vitamine A is essentieel voor een gezonde huid. Environ noemt het ookwel de zuurstof van de huid, je huid kan niet zonder! Vitamine A is zelfs in staat om DNA-schade, veroorzaakt door invloeden van buitenaf, te herstellen. Daarnaast is deze vitamine een belangrijk onderdeel van bijna alle processen die in je huid plaatsvinden. Zo reguleert vitamine A de talgaanmaak, vermindert het rimpels, verstevigt het de huid, beschermt het de huid en versterkt de huid immuniteit. Het is een echte alleskunner die iedere huid nodig heeft om een leven lang gezond te blijven. Environ behandelingenJouw start met Environ

Wanneer je 3 weken lang thuis Environ producten hebt gebruikt, is het mogelijk om een Environ Customized behandeling te ondergaan. Op dit moment is de nodige vitamine A in je huid aanwezig en kan jouw Skin Expert met hogere doseringen werkstoffen werken tijdens de behandeling. Dit gebeurt (bijna) altijd in combinatie met het Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat. Deze technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven. Deze behandelingen ondersteunen jouw thuisroutine en zorgen ervoor dat je sneller kunt opbouwen met vitamine A en andere essentiële werkstoffen.


Environ Customized behandeling

Tijdens een Environ Customized behandeling wordt altijd vitamine A in de huid gebracht. Daarnaast past jouw Skin Expert de behandeling aan op de specifieke huidwensen. Denk hierbij aan ingrediënten tegen rimpels en fijne lijntjes, het kalmeren van de gevoelige huid, het plaatselijk aanbrengen van ingrediënten om pigmentvlekken te verhelderen of een peeling om onzuiverheden aan te pakken. 

Wil je meer lezen over dit fantastische merk?
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.