Whatsapp

Bindweefselmassage

Eindelijk, het is zomer! heerlijk die zon, maar helaas blijven er maar weinig huidverbeterende behandelingen over die je kunt doen zonder dat je huid gevoeliger wordt voor zonlicht en kans op pigmentvlekken. De bindweefselmassage is een van de behandelingen die je wél kunt doen in de zomer. Zo blijf je werken aan een gezonde, stralende huid. 


SUMMERGLOW BOOTCAMP

De 'summerglow bootcamp' bestaat uit 4 bindweefselmassages en een maand lang huidsupplementen. Gedurende 4 weken krijg je 1 bindweefselmassage per week. Door de diepe knedingen stimuleren we de aanmaak van collageen en doorbloeden we de huid. Je huid is na 4 weken zichtbaar steviger, gladder en is in optimale conditie. Om je huid tijdens deze bootcamp te ondersteunen gebruik je de Skincare Ultimate huidsupplementen kalender. Deze box bevat supplementen voor 28 dagen en zorgt voor optimaal resultaat en het verbeteren van je huid van binnenuit. Bestel jouw bootcamp in de webshop.


Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren.
De massage stimuleert de doorbloeding, collageenaanmaak en activeert de stofwisseling. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.


Voor welke huidzorgen is bindweefselmassage geschikt?

  • slecht doorbloede huid
  • doffe huid
  • vermoeide huid
  • verslapte huid
  • rimpels


Lees meer
Onze behandelingen
Discovery Treatment 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst de Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling analyseren we je huid door middel van foto's, krijgt je huid een korte boost en geven we je een op maat gemaakt behandel- en productadvies. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 49,95 Boek nu
Binfweefselmassage 60 min
Te boeken als vervolg-behandeling of in kuurverband.
€ 99,95 Boek nu
Bindweefselmassage 1ste behandeling 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een bindweefselmassage wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling, zodat je optimaal resultaat behaalt.
€ 99,95 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'Bindweefselmassage'

Waar moet ik rekening mee houden na de bindweefselmassage?
Door de diepe knedingen tijdens deze behandeling is het mogelijk dat je huid op de dag van de behandeling wat rood ziet. De volgende dag kan deze nog wat gevoelig zijn. 

Het is mogelijk dat er op sommige plaatsen een blauwe plek of bloeduitstorting ontstaat. Deze zijn te camoufleren met een concealer en zullen snel wegtrekken. 

Bindweefselmassage


Door de diepe knedingen die op het bindweefsel worden uitgevoerd, vervormen de bindweefselcellen, waardoor de huid wordt ‘aangezet’ met als resultaat een stevige, goed doorbloede en stralende huid.

Je Skin Expert zal tijdens deze behandeling afwisselend een intensieve peeling of een LED lamp inzetten voor een nóg diepere werking in de huid.


Na de behandeling


Door de diepe knedingen is het mogelijk dat je huid op de dag van de behandeling rood ziet. De volgende dagen kan deze nog wat gevoelig zijn. Je huid ziet er na de behandeling fris en stralend uit. De toename van de volume in de huid is direct zichtbaar.

Daarnaast is het mogelijk dat er op sommige plaatsen een blauwe plek of bloeduitstorting ontstaat. Deze zijn te camoufleren met een concealer en zullen snel wegtrekken. 4 tot 6 weken na de behandeling is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. 

We adviseren je deze behandeling in kuurvorm te boeken. Je ondergaat dan 6 behandelingen binnen 4 weken voor optimaal resultaat.
 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.