Whatsapp

Bindweefselmassage

Ben je op zoek naar de beste bindweefselmassage in Den Bosch en omgeving? Lees dan even verder.

Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren.
De massage stimuleert de doorbloeding, collageenaanmaak en activeert de stofwisseling. Deze behandeling is geschikt voor het verbeteren van rimpels en huidverslappingen.

Voor welke huidzorgen is bindweefselmassage geschikt?

  • slecht doorbloede huid
  • doffe huid
  • vermoeide huid
  • verslapte huid
  • rimpels

Lees meer
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
Bindweefselmassage Premium 75 min
In deze behandeling wordt een intensieve bindweefselmassage gecombineerd met een diepe peeling, lymfedrainage en LED therapie. 
Dé manier om jouw huid zichtbaar de verstevigen.
€ 155,00 Boek nu
Bindweefselmassage Premium 1ste behandeling + intake 105 min
Ben je al vaker bij Skin Care Center geweest en heeft jouw Skin Expert een bindweefselmassage Premium geadviseerd? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling. Zo behaal jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Reserveer dan eerst een Discovery.

We behandelen gezicht, hals en decolleté.
€ 155,00 Boek nu
Bindweefselmassage 60 min
Bindweefselmassage van gelaat, hals en decolleté. Te boeken als vervolg-behandeling of in kuurverband.
€ 125,00 Boek nu
Bindweefselmassage 1ste behandeling 90 min
Ben je al vaker bij Skin Care Center geweest en heeft jouw Skin Expert een bindweefselmassage geadviseerd? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling. Zo behaal jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Reserveer dan eerst een Discovery.

We behandelen gezicht, hals en decolleté.
€ 125,00 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'Bindweefselmassage'

Waar moet ik rekening mee houden na de bindweefselmassage?
Door de diepe knedingen tijdens deze behandeling is het mogelijk dat je huid op de dag van de behandeling wat rood ziet. De volgende dag kan deze nog wat gevoelig zijn. 

Het is mogelijk dat er op sommige plaatsen een blauwe plek of bloeduitstorting ontstaat. Deze zijn te camoufleren met een concealer en zullen snel wegtrekken. 
Bindweefselmassage resultaten

Bindweefselmassage


Door de diepe knedingen die op het bindweefsel worden uitgevoerd, vervormen de bindweefselcellen, waardoor de huid wordt ‘aangezet’ met als resultaat een stevige, goed doorbloede en stralende huid.

Je Skin Expert zal tijdens deze behandeling afwisselend een intensieve peeling of een LED lamp inzetten voor een nóg diepere werking in de huid. Wil je gaan voor het beste resultaat? Kies dan voor de bindweefselmassage Premium. Deze behandeling is door onze Skin Experts samengesteld na jarenlange ervaring met deze huidverbeterende massage. Een betere bindweefselmassage in Den Bosch is er niet te krijgen!


Na de behandeling


Door de diepe knedingen is het mogelijk dat je huid op de dag van de behandeling rood ziet. De volgende dagen kan deze nog wat gevoelig zijn. Je huid ziet er na de behandeling fris en stralend uit. De toename van de volume in de huid is direct zichtbaar.

Daarnaast is het mogelijk dat er op sommige plaatsen een blauwe plek of bloeduitstorting ontstaat. Deze zijn te camoufleren met een concealer en zullen snel wegtrekken. 4 tot 6 weken na de behandeling is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. 

We adviseren je deze behandeling in kuurvorm te boeken. Je ondergaat dan 6 behandelingen binnen 4 weken voor optimaal resultaat.
 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.