Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren.
De massage stimuleert de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.

Lees meer
Onze behandelingen
Discovery Treatment 60 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst de Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling analyseren we je huid door middel van foto's, krijgt je huid een korte boost en geven we je een op maat gemaakt behandel- en productadvies. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 49,00 Boek nu
Bindweefselmassage 1ste behandeling + intakegesprek 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een bindweefselmassage wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling, zodat je optimaal resultaat behaalt.
€ 129,00 Boek nu
Binfweefselmassage vervolg behandeling 60 min
Te boeken als vervolg-behandeling of in kuurverband.
€ 99,00 Boek nu
Veelgestelde vragen over 'Bindweefselmassage'
Waar moet ik rekening mee houden na de bindweefselmassage?
Door de diepe knedingen tijdens deze behandeling is het mogelijk dat je huid op de dag van de behandeling wat rood ziet. De volgende dag kan deze nog wat beurs voelen. 

Het is mogelijk dat er op sommige plaatsen een blauwe plek of bloeduitstorting ontstaat. Deze zijn te camoufleren met een concealer en zullen snel wegtrekken. 
Bindweefselmassage  

Door de diepe knedingen die op het bindweefsel worden uitgevoerd, vervormen de bindweefselcellen, waardoor de huid wordt ‘aangezet’ met als resultaat een stevige, goed doorbloede en stralende huid.
Je Skin Expert zal tijdens deze behandeling afwisselend een intensieve peeling of een rode LED lamp inzetten voor een nóg diepere werking in de huid. 

Voor optimaal resultaat adviseren we deze behandeling in kuurvorm van 6 behandelingen binnen 4 weken. 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.