Whatsapp

HydroPeptide Master Genius Institute

Het 1ste exclusieve HydroPeptide Master Genius Institute van Nederland! 

Met trots opent Skin Care Center het 1ste Master Genius Institute van Nederland, in samenwerking met het merk HydroPeptide. Dé treatment room waar huidverbetering en wellness elkaar ontmoeten op 5 sterren niveau. 

Denk aan een heerlijk verwarmde behandelstoel in een prachtige treatment room, hoogwaardige ingrediënten die je huid zowel direct, als langdurig zichtbaar verbeteren, een speciaal ontwikkelde massage waarbij je je in een andere wereld waant, warme stenen, een decolleté en arm pakking en dat alles verpakt in een ultieme wellness behandeling van 120 minuten waarna je als herboren de salon verlaat.
Zoals je van Skin Care Center gewend bent ontvang je na je behandeling ook altijd het beste advies om je resultaat ook thuis voort te zetten.

De ultieme HydroPeptide gezichtsbehandelingen is vanaf nu te boeken in het Master Genius Institute bij Skin Care Center. 

HydroPeptide: Clinical Results + Luxury Experience.


Behandelaanbod Master Genius Institute

Skin Care Center is de 1ste salon die een exclusieve treatment room van HydroPeptide opent. Het behandelaanbod zal daarom in de loop van het jaar worden uitgebreid met behandelingen. 
Onze behandelingen
Master Genius Treatment 120 min
Hoogwaardige ingrediënten die je huid zowel direct als langdurig zichtbaar verbeteren en een ultieme wellness behandeling van 120 minuten waarna je als herboren de salon verlaat.
€ 295,00 Boek nu
Master Genius Treatment - 1ste behandeling 150 min
Is het de eerste keer dat je een behandeling ondergaat bij Skin Care Center? Kies dan voor deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt je wensen in kaart en geeft je een volledig advies zodat jij optimaal resultaat behaald.
€ 295,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.