Whatsapp

Huidverjonging

Vanaf je 25e levensjaar begint je huid langzaam te verouderen. De collageen- en elastine vezels die de huid stevig houden worden afgebroken. Ook de celvernieuwing wordt ieder jaar wat trager vanaf deze leeftijd. Je huid verslapt en kan er vermoeid uit gaan zien. Stress, leefstijl, zongedrag en verkeerde huidverzorging zorgen ervoor dat dit proces sneller gaat. Ook genen spelen hierin een grote rol. Ons doel is om je huid langzamer te laten verouderen en het volumeverlies in de huid te verbeteren. 

Om preventief te werken op huidveroudering, of om de huid te verstevigen en er weer stralend uit te laten zien, werken we op bovenstaande processen. Dit doen we door middel van intensieve behandelingen gecombineerd met de juiste producten voor thuis, afgestemd op jouw huid.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verjongen van de huid:
​​ Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw Skin Expert begeleidt je dan ook tijdens jouw weg naar een gezonde huid en stelt een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Zo bereik jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery. 
 
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
SkinPen microneedling gezicht 45 min
Ga jij voor het beste van het beste als het aankomt op je huid? Dan kies je voor medisch microneedlen met SkinPen. SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime en maximaal resultaat. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is bij de prijs inbegrepen.
€ 199,00 Boek nu
SkinPen Microneedling gezicht 1ste behandeling 75 min
Heb je nog niet eerder een SkinPen microneedling behandeling gehad? Kies dan voor deze behandeling. 
€ 199,00
HYDRAFACIAL PLATINUM 60 min
Dé ultieme Hydrafacial ervaring. Wat jouw huiddoel ook is. De combinatie van lymfedrainage, een booster afgestemd op jouw huid en LED licht zorgen voor jouw meest gezonde huid ooit! 
€ 249,00 Boek nu
Hydrafacial Platinum 1ste behandeling 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt eerst je huiddoelen en wensen in kaart en stemt vervolgens de behandeling op jouw huid af. Tot slot adviseert ze je hoe je het resultaat thuis kunt ondersteunen. 
€ 249,00 Boek nu
Bindweefselmassage 60 min
Deze behandeling is te boeken als vervolg-behandeling of in kuurverband.
€ 125,00 Boek nu
Bindweefselmassage 1ste behandeling 90 min
Ben je al vaker bij Skin Care Center geweest en heeft jouw Skin Expert een bindweefselmassage geadviseerd? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling. Zo behaal jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Reserveer dan eerst een Discovery.

We behandelen gezicht, hals en decolleté.
€ 125,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.