Whatsapp

Consult

Maatwerk consult

Dr. Anke luistert naar jouw wensen, maar ook naar mogelijke drempels. Alles is bespreekbaar. Tijdens het eerste consult vindt een uitgebreide analyse van het gezicht plaats om het stadium van veroudering en de conditie van de huid te beoordelen. Dr Anke ontwerpt een plan op maat, waarin meerdere opties verwerkt zijn die passen bij jouw individuele situatie en wensen. Dit plan kan dan ook behandelingen met botulinetoxine, fillers, plastische chirurgie of een skincare advies bevatten. Iedereen is uniek en verdient een uniek behandelplan. 
Dr. Anke begeleidt je gedurende het verouderingsproces. Ze denkt met je mee, accentueert jouw natuurlijke schoonheid en verzacht bestaande verouderingsverschijnselen. Hierbij staat ze garant voor een natuurlijk resultaat.

Heb je vragen? Neem contact met ons op of kijk op www.klavercosmetics.nl 
Onze behandelingen
Vrijblijvend consult - injectables 30 min
Tijdens dit consult worden jouw wensen besproken en wordt er een plan op maat door  Dr. Anke Hoogers-Leufkens KNMG opgesteld dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces. We garanderen een natuurlijk resultaat.
Consult + botox behandeling 45 min
Bespreken van jouw wensen en direct uitvoeren van een kleine behandeling (bv behandeling met botulinetoxine). De genoemde prijs is een indicatie.
€ 150,00 Boek nu
Vrijblijvend consult - bovenooglidcorrectie 30 min
Tijdens dit consult geeft Dr. Anke Hoogers-Leufkens KNMG uitleg over een bovenooglidcorrectie, de operatie en het genezingsproces.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.