Whatsapp

Gevoelige huid

Een gevoelige huid kan veel verschillende oorzaken hebben. Wat de oorzaak ook is, het doel van de behandeling is altijd het versterken en kalmeren van de huid. Bij een gevoelige huid is het verzorgen van de huid thuis met de juiste producten dan ook belangrijker dan intensieve behandelingen. Bij het vinden van de juiste producten helpen we je graag. 

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van de gevoelige huid:
 
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery.
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
Dermalogica Customized 60 min
Dermalogica Customized is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.
€ 125,00 Boek nu
Dermalogica Customized 1ste behandeling 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een Dermalogica Customized wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaald.
€ 125,00 Boek nu
HydroPeptide Customized 60
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een complete gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. 
€ 145,00 Boek nu
HydroPeptide Customized 1ste behandeling + intake 90 min
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een complete gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. Is het de eerste keer dat je een HydroPeptide behandeling ondergaat? Kies dan voor deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt je wensen in kaart en geeft je een volledig advies zodat jij optimaal resultaat behaald.
 
€ 145,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.