Whatsapp
  • Zoeken

Gevoelige huid

Een gevoelige huid kan veel verschillende oorzaken hebben. Wat de oorzaak ook is, het doel van de behandeling is altijd het versterken en kalmeren van de huid. Bij een gevoelige huid is het verzorgen van de huid thuis met de juiste producten dan ook belangrijker dan intensieve behandelingen. Bij het vinden van de juiste producten helpen we je graag. 

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van de gevoelige huid:
 
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery Treatment.
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 59,95 Boek nu
ProSkin 60 Expert Active 60 min
ProSkin 60 Expert Active is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.
€ 113,95 Boek nu
ProSkin 60 Expert Active 1ste keer 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een ProSkin Expert Active wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaald.
€ 113,95 Boek nu
Omnilux Lumière 30 min
Kalmeer en verstevig je huid door middel van lichttherapie.
€ 46,95 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.