Whatsapp

Acne

Heb je vaak last van pijnlijke ontstekingen, puistjes en verstoppingen? Dan heb je waarschijnlijk last van (volwassen) acne. Steeds vaker zien we acne ontstaan bij volwassenen. Doordat we vaak alle ballen hoog houden, stijgt ons stresslevel en daarmee de aanmaak van talg. Ook leefstijl, medicatie, verkeerd productgebruik en voeding zijn oorzaken van het ontstaan van acne. Onze Skin Experts helpen je graag in je weg naar een gezonde huid. Dit doen we door middel van intensieve acne behandelingen gecombineerd met de juiste producten voor thuis, afgestemd op jouw huid.
 

Acne behandelingen in Den Bosch

Ben je op zoek naar een professionele salon in Den Bosch waar je terecht kunt voor acne behandelingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor jouw eerste behandeling heb je de keuze uit:
 
Na deze behandeling stelt jouw Skin Expert een behandelplan voor je op. 
 

Wat zijn onze verwachtingen van jou?

Het onder controle krijgen van acne klachten is niet altijd even makkelijk. Om zo veel mogelijk resultaat te behalen is het daarom van belang dat je, naast je maandelijkse behandeling, ook thuis aan de slag gaat met de geaviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw Skin Expert. Zij zal je voorzien van de juiste adviezen. Jullie gaan een samenwerking aan en bereiken zo de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

'Wist je dat... maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?'


 

Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
Dermalogica Customized 1ste behandeling 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest en wil je naast een compleet advies ook graag een behandeling? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van foto's en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. 
€ 125,00 Boek nu
HydroPeptide Customized 1ste behandeling 90 min
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een complete gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. Is het de eerste keer dat je een HydroPeptide behandeling ondergaat? Kies dan voor deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt je wensen in kaart en geeft je een volledig advies zodat jij optimaal resultaat behaald.
€ 145,00 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'Acne'

Hoe vaak wordt geadviseerd om een behandeling in te boeken?
Om jouw onzuiverheden en ontstekingen zo veel mogelijk onder controle te kunnen houden adviseren we gemiddeld 1x per 3 tot 4 weken langs te komen voor een behandeling. Dit advies kan per persoon verschillen. 
Onze resultaten
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.