Whatsapp

HydraFacial™

HydraFacial™ = De beste huid van je leven!

Ben je opzoek naar een gezonde huid die straalt? Dan is HydraFacial™ de behandeling die je zoekt.


Wat is HydraFacial™?

HydraFacial™ is dé behandeling voor iedereen die een gezonde huid wenst die straalt. De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddelijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen. Het reinigt, peelt, verwijdert onzuiverheden en hydrateert tegelijkertijd door het insluizen van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. HydraFacial™ is comfortabel om te ondergaan en je huid heeft geen hersteltijd nodig. 

Voor jouw meest gezonde huid adviseren we je eens per maand een Hydrafacial te ondergaan voor ten minste drie keer. Iedere behandeling werkt nog twee weken door in je huid waardoor je na iedere behandeling steeds langer en meer resultaat zal ervaren. 

Ben je benieuwd hoe HydraFacial™ werkt? Bekijk hier de animatievideo.

Lees meer
Onze behandelingen
Hydrafacial Platinum 1ste behandeling 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt eerst je huiddoelen en wensen in kaart en stemt vervolgens de behandeling op jouw huid af. Tot slot adviseert ze je hoe je het resultaat thuis kunt ondersteunen. 
€ 249,00 Boek nu
Hydrafacial Platinum (Favoriet!) 60 min
Dé ultieme Hydrafacial ervaring. Wat jouw huiddoel ook is. De combinatie van lymfedrainage, een booster afgestemd op jouw huid en LED licht zorgen voor jouw meest gezonde huid ooit! 
€ 249,00 Boek nu
HydraFacial Ultimate (incl. buccal) 75 min
Een combinatie van HydraFacial en buccalmassage zorgt voor ultiem resultaat! Ga jij alleen voor het beste van het beste dan is dit de facial voor jou!
€ 299,00 Boek nu
HydraFacial Ultimate 1ste behandeling 105
Een combinatie van HydraFacial en buccalmassage zorgt voor ultiem resultaat! Ga jij alleen voor het beste van het beste dan is dit de facial voor jou! Tijdens een kennismakingsgesprek maakt jouw Skin Expert een huidscan en bekijkt of dit de juiste behandeling is voor jouw huid. Ook adviseert zij je hoe jij thuis het resultaat van de behandeling onderhoud.
€ 299,00 Boek nu
Hydrafacial Deluxe 45 min
Tijdens deze Hydrafacial wordt de booster afgestemd op jouw huiddoel. Daarnaast kiest jouw Skin Expert voor rood of blauw LED licht om optimaal resultaat te behalen.
€ 219,00 Boek nu
Hydrafacial Deluxe 1ste behandeling 75 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt eerst je huiddoelen en wensen in kaart en stemt vervolgens de behandeling op jouw huid af. Tot slot adviseert ze je hoe je het resultaat thuis kunt ondersteunen. 
€ 219,00 Boek nu
Hydrafacial Men 30 min
Deze Hydrafacial is afgestemd om de mannenhuid. Een korte, maar intensieve behandeling met maximaal resultaat.
€ 159,00 Boek nu
Hydrafacial Men 1ste behandeling 60 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt eerst je huiddoelen en wensen in kaart en stemt vervolgens de behandeling op jouw huid af. Tot slot adviseert ze je hoe je het resultaat thuis kunt ondersteunen. 
€ 159,00 Boek nu
HydraFacial Neck and Decolleté Reserveer als upgrade bij je HydraFacial
De Hydrafacial Neck and Decolleté revitaliseert zichtbaar het decolleté, waardoor je huid er gladder en jonger uitziet. Vermindert rimpels en fijne lijntjes en bevordert stevigheid.
€ 79,00 Boek nu
HydraFacial Neck and Decolleté 30 min
De Hydrafacial Neck and Decolleté revitaliseert zichtbaar het decolleté, waardoor je huid er gladder en jonger uitziet. Vermindert rimpels en fijne lijntjes en bevordert stevigheid.
€ 149,00 Boek nu
HydraFacial Perk Lip Treatment inclusief thuisproduct
Nooit meer droge lippen met de Hydrafacial Perk Lip Treatment. Upgrade jouw HydraFacial met deze behandeling en krijg het lipserum na de behandeling mee naar huis zodat je je lippen nog weken thuis kunt blijven verzorgen. Deze behandeling is alleen te reserveren in combinatie met een Hydrafacial. 
€ 39,00 Boek nu
HydraFacial Perk Eye Treatment inclusief thuisproduct
Je ogen tonen al snel tekenen van stress, slecht slapen of een eenzijdig dieet. Heeft jouw oogzone behoefte aan wat extra aandacht? Upgrade jouw Hydrafacial dan met de Perk Eye Treatment. Met het oogserum dat je mee naar huis neemt, blijf je je ogen verfrissen, hydrateren en verstevigen. Deze behandeling is alleen te reserveren in combinatie met een Hydrafacial. 
€ 39,00 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'HydraFacial™ '

Voor welke huid is HydraFacial geschikt?
Hydrafacial is geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van actieve acne met ontstekingen. 
Wat is HydraFacial?
De HydraFacial-behandeling is een recente doorbraak in de esthetische technologie. Het werkwoord "to hydrate" betekent hydrateren: de behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van de huid. Door deze optimaal te hydrateren onderscheidt HydraFacial zich van alle andere peelingstechnieken op de markt. De behandeling verwijdert dode huidcellen en doet een extractie van onzuiverheden terwijl de nieuwe huid in een bad met reinigende, hydraterende en beschermende serums wordt gelegd. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Bekijk hier hoe HydraFacial werkt.
Ik ben zwanger, mag ik HydraFacial ondergaan?
Tijdens je zwangerschap is je huid extra gevoelig en kan deze anders reageren dan je gewend bent. Om deze reden raden we je af om een intensieve behandeling te ondergaan tijdens je zwangerschap.
Hoe vaak moet ik een HydraFacial ondergaan?
Je huid vernieuwt zich iedere 28 dagen. Wanneer we ouder worden vertraagd deze celvernieuwing en veroudert je huid sneller. Ook ziet je huid hierdoor snel dof en voelt deze droog aan. Door iedere 4 weken een HydraFacial te ondergaan vertraag je dit proces en zorg je ervoor dat je cellen zich jong blijven gedragen. Wanneer je regelmatig een HydraFacial ondergaat zul je zien dat je huid zich snel, zichtbaar verbetert. HydraFacial = de beste huid van jouw leven!


HydraFacial™ stappenplan

De behandeling wordt volledig uitgevoerd met apparatuur volgens het volgende stappenplan:

  • Stap 1: reiniging + peeling
    Maakt je huid schoon en super glad met een zachte reiniging en milde peeling.
  • Stap 2: verwijderen van onzuiverheden + hydrateren
    Verwijdert onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense hydratatie die de dorst van je huid direct lest.
  • Stap 3: insluizen + beschermen
    Verzadigt je huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten voor een direct stralende huid. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, verstopte poriën, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, fijn lijntjes en rimpels. Regelmatig een behandeling ondergaan helpt de gezondheid van je huid te hertstellen. 

Afhankelijk van de gekozen behandeling wordt naast het 3 stappenplan gekozen voor lymfedrainage, een plaatselijke of premium booster en LED licht. Zoals je bij Skin Care Center gewend bent stemmen we iedere behandeling af op jouw huidconditie en huiddoelen. Samen werken we aan de beste huid van je leven!


Behaal optimaal resultaat 

Wist je dat... er bewezen is dat je meer resultaat haalt uit invasieve behandelingen zoals chemische peelings of microneedling, wanneer hieraan voorafgaand 3-6 HydraFacial behandelingen hebt ondergaan? Een gezonde huid is het startpunt wanneer je op specifieke huidproblemen wilt werken.De Behandelingen
 

HydraFacial Platinum - 60 minuten (Favoriet!)

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een premium booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.


HydraFacial Deluxe -  45 minuten

Tijdens stap 3 wordt er een gepersonaliseerde premium booster ingezet om jouw resultaat te maximaliseren. Daarnaast kan jouw Skin Expert ervoor kiezen om de behandeling af te sluiten met LED Light Therapy. 


HydraFacial Men - 30 minuten

De mannenhuid heeft andere behoeften dan een vrouwenhuid. De Hydrafacial Men is dan ook afgestemd op deze behoeften. Een korte, maar intensieve reinigende behandeling met maximaal resultaat.
Ga je liever voor een langere behandeling? Dan is de Hydrafacial Deluxe ook zeer geschikt voor de mannenhuid. 


HydraFacial Neck and Decolleté - 30 minuten

De Hydrafacial Neck and Decolleté revitaliseert zichtbaar het decolleté, waardoor je huid er gladder en jonger uitziet. Vermindert rimpels en fijne lijntjes en bevordert stevigheid. Deze behandeling is als losse behandeling te reserveren of als upgrade van je Hydrafacial behandeling (15 min). Refresh your lips & eyes!


Kan jouw delicate oogzone wel wat extra aandacht gebruiken? Of heb je last van droge lippen en zou je deze ook graag een boost willen geven? Upgrade jouw Hydrafacial dan met een 'Perk behandeling'.  


HydraFacial Perk Lip Treatment 

Je lippen zijn de dunste huid op je lichaam, dit maakt ze extra gevoelig voor droogte en barsten.
De Hydrafacial Perk Lip Treatment revitaliseert je lippen met ingrediënten als pepermunt olie en pioenextract.

Na de behandeling krijg je de andere helft van het serum mee naar huis waardoor je het resultaat van de behandeling nog weken thuis kunt ondersteunen. 


HydraFacial Perk Eye Treatment

Het eerste dat zichtbaar veroudert is de huid rondom je ogen waar je huid extreem delicaat is en gevoelig voor dunner worden, fijne lijntjes en rimpels. Je ogen vertonen ook snel tekenen van stress, slaaptekort of een eenzijdig dieet. De Hydrafacial Perk Eye Treatment verheldert en verfrist de huid rondom je ogen met ingrediënten als paardekastanje en arnica extract waardoor deze huid er weer gehydrateerd en strakker uitziet.
 
Na de behandeling krijg je de andere helft van het serum mee naar huis waardoor je het resultaat van de behandeling nog weken thuis kunt ondersteunen.
 

 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.