Whatsapp

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn de nieuwe rimpels wordt weleens gezegd. Deze ontsierende donkere vlekken zorgen voor een onegale huid en kunnen je huid er ‘rommelig’ uit laten zien. Door middel van behandelingen is het mogelijk om pigmentvlekken te verhelderen en in sommige gevallen zelfs te verwijderen. Dit is altijd in combinatie met de juiste producten voor thuis. Alleen zo bereiken we samen het optimale resultaat.
De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van pigmentvlekken:
  Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw Skin Expert begeleidt je dan ook tijdens jouw weg naar een gezonde huid en stelt een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Zo bereik jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery.

Wil je meer lezen over de oorzaken van pigmentvlekken? Dat kan op ons blogitem 'Het ontstaan, voorkomen en verwijderen van pigmentvlekken'.
Onze behandelingen
Face Treatment (favoriet!) 75 min.
Met de Face Treatment behandelen we het hele gezicht. Een behandeltraject bestaat uit 3 - 8 behandelingen met steeds een tussenperiode van 6 – 8 weken.

Dit pakket bevat de eerste 3 behandelingen van een behandeltraject. Mocht het gewenste resultaat hierna nog niet zijn behaald dan kan het traject worden verlengd met extra behandelingen á € 179,00.

Dit startpakket t.w.v. € 1200,00 bestaat uit:
  • uitgebreide intake met foto's;
  • 3 behandelingen met een tussenperiode van 6 - 8 weken;
  • check-up 4 weken na de laatste behandeling;
  • startpakket producten thuisgebruik t.w.v. € 555,00;
  • 1 onderhoudsbehandeling 6 maanden na afloop van het behandeltraject.

Let op: deze behandeling wordt alleen gegeven wanneer je door een Skin Expert op de hoogte bent gebracht van de voor- en nazorg maatregelen. 

Meer informatie over deze behandeling en de Spot Treatment en Dark Circles Treatment, vind je hier.
€ 1.139,00 Boek nu
HYDRAFACIAL PLATINUM (FAVORIET!) 60 min
Dé ultieme Hydrafacial ervaring. Wat jouw huiddoel ook is. De combinatie van lymfedrainage, een booster afgestemd op jouw huid en LED licht zorgen voor jouw meest gezonde huid ooit! 
€ 249,00 Boek nu
Hydrafacial Platinum 1ste behandeling 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest? Jouw Skin Expert brengt je huiddoelen en wensen in kaart, stemt de behandeling op jouw huid af en adviseert je hoe je het resultaat thuis kunt ondersteunen. 
€ 249,00 Boek nu
Pro Power Peel 3-5 lagen 60 min
Deze peeling wordt ingezet op zowel gezicht en hals als ook het decolleté. 
Je Skin Expert bouwt de peeling op tot een maximum van 5 lagen. 

We behandelen gezicht, hals en decolleté.
€ 139,00 Boek nu
pro power peel 3-5 lagen 1ste behandeling 90 min
Ben je al vaker bij Skin Care Center geweest en heeft jouw Skin Expert een Pro Power Peel geadviseerd? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling. Zo behaal jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Reserveer dan eerst een Discovery.

We behandelen gezicht, hals en decolleté.
€ 139,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.