Whatsapp

HydroPeptide: Clinical results + luxury experience.

Hydropeptide biedt resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan!

Voor wie is HydroPeptide geschikt?
De HydroPeptide behandeling is geschikt voor iedereen die wil werken op (preventief) anti aging, ongeacht je huidtype of huidzorg. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en -wensen. Of je nu wilt werken op huidverslapping, rimpels, een gevoelige huid, onzuiverheden of pigmentvlekken.

HydroPeptide staat voor snel, zichtbaar resultaat en een prachtige, gezonde glow!

Lees meer
Onze behandelingen
HydroPeptide 30 Customized 30 min
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een korte gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. TIP! Deze korte boost is perfect in te zetten als kuur.
€ 85,00 Boek nu
HydroPeptide 30 Customized 1ste behandeling 60 min
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een korte gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van een uitgebreide huidscan en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. 
€ 85,00 Boek nu
HydroPeptide 60 Customized 60 min
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een complete gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. 
€ 145,00 Boek nu
HydroPeptide 60 Customized 1ste behandeling 90 min
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een complete gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. Is het de eerste keer dat je een HydroPeptide behandeling ondergaat? Kies dan voor deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt je wensen in kaart en geeft je een volledig advies zodat jij optimaal resultaat behaald.
 
€ 145,00 Boek nu
HydroPeptide 90 Customized 90 min
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een complete gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. 
€ 185,00 Boek nu
HydroPeptide 90 Customized 1ste behandeling 120
Ervaar de kracht van HydroPeptide. Een complete gezichtsbehandeling die door jouw Skin Expert iedere keer weer opnieuw wordt afgestemd op de behoefte van je huid. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van een uitgebreide huidscan en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen. 
€ 185,00 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'HydroPeptide: Clinical results + luxury experience.'

Waarom is HydroPeptide alleen verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten?
Omdat HydroPeptide® een uniek merk is vanwege de epigenetische werking en de grote hoeveelheid verschillende peptiden (meer dan 60!) en de combinatie met o.a. fruitzuren en stamcellen, is uitleg bij de producten heel belangrijk. Dan krijg je de producten die precies bij jouw huidtype passen en gebruik je ze op de juiste manier. Bovendien worden de resultaten van de producten veel sterker als je eerst een professionele behandeling van een HydroPeptide-expert krijgt.  
 
Wat is een dermaceutical?
Een zeer geavanceerd cosmetisch product dat tot in de dermis werkt. Het lukt slechts heel weinig merken om zo diep in de huid actief te zijn. Dat maakt HydroPeptide uniek. Het woord is een samentrekking van derma (huid), aesthetic en cosmeceuticals.
Wat is epigenetica?
Epigenetica is de wetenschap die de invloed van de omgevingsfactoren op de expressie van onze genen onderzoekt. De term epigenetica is in 1942 bedacht door de Engelse bioloog Conrad Waddington en betekent letterlijk ‘rondom het DNA’. De definitie van epigenetica is ‘gen-afstemming’, oftewel ‘de studie naar de uitwerking van genen op de ontwikkeling van een organisme’. Rondom het DNA zitten ‘markeringen’ die genen aan en uit kunnen zetten, bijvoorbeeld doordat een zogeheten methylgroep de boel blokkeert. De hoeveelheid epigenetische veranderingen is een maat voor veroudering. 
 
Hoe kun je epigenetica toepassen?
De markeringen rondom het DNA kunnen wij gebruiken om onze erfelijke aanleg te beïnvloeden. Het proces van genen aan of uit zetten is namelijk omkeerbaar. De kennis van epigenetica is onmisbaar bij het bestrijden van ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten en diabetes. En gelukkig ook van huidveroudering. Door slimme boodschappers naar de genen te sturen, kunnen we onze genen helpen om zich op een gezonde manier te gedragen.  
 
HydroPeptide behandelingen

Waarom HydroPeptide?

HydroPeptide gelooft in de kracht van Gene-ius. Waarom? Omdat de effectiviteit van deze huidverzorgingsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruikt HydroPeptide, in combinatie met hun sensorische expertise, de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan!

Meer informatie over dit merk vind je hier. 
 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.