Whatsapp

Littekens

Littekens zijn er in alle vormen en maten en niet alle littekens kunnen worden verbetert door middel van behandelingen. Zijn de littekens nog nieuw dan is de kans groot dat we er samen voor kunnen zorgen dat ze mooi genezen. We adviseren je 6 weken te wachten voordat je een afspraak boekt zodat de huid goed kan genezen. Ook littekens die zijn achtergebleven na acne zijn in de meeste gevallen de verbeteren. Twijfel je? Neem dan even contact met ons op en we bekijken samen of een behandeling voor jouw huid mogelijk is. 

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van littekens:
 
Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Jouw Skin Expert begeleidt je dan ook tijdens jouw weg naar een gezonde huid en stelt een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Zo bereik jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery. 
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
SkinPen microneedling gezicht 45 min
Medisch microneedling met SkinPen. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is bij de prijs inbegrepen.
€ 199,00 Boek nu
SkinPen Microneedling gezicht 1ste behandeling 75 min
Heb je nog niet eerder een SkinPen microneedling behandeling gehad? Kies dan voor deze behandeling.
€ 199,00 Boek nu
Microskinpolish 60 min
Een stralende, gladde huid door middel van microdermabrasie.
€ 125,00 Boek nu
Microskinpolish 1ste behandeling 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een MicroSkinPolish wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaalt.
€ 125,00 Boek nu
Pro Power Peel 3-5 lagen 60 min
Deze peeling wordt ingezet op gezicht, hals en decolleté.
Je Skin Expert bouwt de peeling op tot een maximum van 5 lagen. 
€ 125,00 Boek nu
pro power peel 3-5 lagen 1ste behandeling 90 min
Ben je al vaker bij Skin Care Center geweest en heeft jouw Skin Expert een Pro Power Peel geadviseerd? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling. Zo behaal jij optimaal resultaat. Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Reserveer dan eerst een Discovery.

We behandelen gezicht, hals en decolleté.
€ 125,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.