Whatsapp

Rosacea

Rosacea is een steeds vaker voorkomende huidzorg. Waar bij acne de talgklieren ontstoken zijn, zijn bij rosacea de haarvaatjes ontstoken. Hierdoor ontstaan er mini puistjes en is de huid gevoelig en reactief. Het gebruik van de juiste producten is bij rosacea belangrijker dan het ondergaan van intensieve behandelingen. Bij het vinden van de juiste producten helpen we je graag. Wil je toch graag komen voor een behandeling dan zullen we inzetten op het kalmeren en versterken van je huid.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van rosacea:
 
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery Treatment. 
Onze behandelingen
Discovery Treatment 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst de Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling analyseren we je huid door middel van foto's, krijgt je huid een korte boost en geven we je een op maat gemaakt behandel- en productadvies. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 49,95 Boek nu
ProSkin 60 Expert Active 60 min
ProSkin 60 Expert Active is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.
€ 109,95 Boek nu
ProSkin 60 Expert Active 1ste keer 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een ProSkin Expert Active wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaald.
€ 109,95 Boek nu
Omnilux Lumière 30 min
Kalmeer en verstevig je huid door middel van lichttherapie.
€ 45,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.