Whatsapp

Rosacea

Is jouw huid gevoelig, reactief en ontstaan er soms hele kleine puistjes op deze gevoelige plekken? Dan is de kans aanwezig dat je last hebt van Rosacea. Rosacea is een steeds vaker voorkomende huidzorg. Waar bij acne de talgklieren ontstoken zijn, zijn bij rosacea de haarvaatjes ontstoken. Hierdoor ontstaan er mini puistjes en is de huid gevoelig en reactief. Het gebruik van de juiste producten is bij rosacea belangrijker dan het ondergaan van intensieve behandelingen. Bij het vinden van de juiste producten helpen we je graag. Wil je toch graag komen voor een behandeling dan zullen we inzetten op het kalmeren en versterken van je huid.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van rosacea:
 

Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest of wil je graag advies van een Skin Expert? Boek dan de Discovery.
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
Environ Discovery 90 min
Ben je geïnteresseerd in het merk Environ? Kies dan voor de Environ Discovery behandeling. Tijdens de uitgebreide huidanalyse bepalen we je huidconditie en brengen we je wensen in kaart. Jouw huid maakt kennis met Environ tijdens een kennismakingsbehandeling. Deze sluiten we af met een product- en behandeladvies zodat je aan de slag kunt met het verkrijgen van jouw meest gezonde huid, een leven lang. 
€ 99,00 Boek nu
Dermalogica Customized 60 min
Dermalogica Customized is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling waar jouw Skin Expert de beschikking heeft over verschillende soorten apparatuur. De combinatie met intensief werkende serums maakt dat deze behandeling direct resultaat biedt.
€ 125,00 Boek nu
Dermalogica Customized 1ste behandeling 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een Dermalogica Customized wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaald.
€ 125,00 Boek nu
HYDRAFACIAL PLATINUM (FAVORIET!) 60 min
Dé ultieme Hydrafacial ervaring. Wat jouw huiddoel ook is. De combinatie van lymfedrainage, een booster afgestemd op jouw huid en LED licht zorgen voor jouw meest gezonde huid ooit! 
€ 249,00 Boek nu
HYDRAFACIAL PLATINUM 1STE BEHANDELING 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweestl? Jouw Skin Expert brengt je huiddoelen en wensen in kaart, stemt de behandeling op jouw huid af en adviseert je hoe je het resultaat thuis kunt ondersteunen. 
€ 249,00 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.