Whatsapp

Cosmetisch Arts Dr. Anke Hoogers-Leufkens

Cosmetische behandelingen

Vanaf januari 2024 versterkt Dr. Anke Hoogers-Leufkens het team van Skin Care Center als Cosmetisch Arts KNMG. Bij Skin Care Center staan we voor natuurlijk ouder worden. We hebben daarom lang gezocht naar een cosmetisch arts met een filosofie die aansluit op deze visie. Graag nemen we je mee in de totstandkoming van deze samenwerking. 

Lees meer
Onze behandelingen
Vrijblijvend consult - injectables (botox/fillers) 30 min
Tijdens dit consult worden jouw wensen besproken en wordt er een plan op maat door Dr. Anke Hoogers-Leufkens KNMG opgesteld dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces. We garanderen een natuurlijk resultaat.
Consult + botox behandeling 45 min
Bespreken van jouw wensen en direct uitvoeren van een kleine behandeling (bv behandeling met botulinetoxine). De genoemde prijs is een indicatie.
€ 150,00 Boek nu
Vrijblijvend consult - bovenooglidcorrectie 30 min
Tijdens dit consult geeft Dr. Anke Hoogers-Leufkens KNMG uitleg over een bovenooglidcorrectie, de operatie en het genezingsproces.

Minou:
‘Mijn eerste aanraking met injectables startte rond mijn 21ste. Ik had last van Hyperhydrose. Dit is een aandoening waarin je ernstig transpireert, in mijn geval onder mijn oksels. Niet prettig voor een beginnend Skin Expert die de hele dag boven klanten hangt. Na een aantal injecties met Botox is deze aandoening gestopt en kon ik vol zelfvertrouwen klanten behandelen. 

Rond mijn 35ste jaar begon ik mij te storen aan mijn fronsrimpel. Vaak dachten mensen dat ik boos of chagrijnig was. Ik heb toen een tijd botoxinjecties gehad. Daarna kwamen mijn zwangerschappen waardoor ik tijdelijk stopte. Na de zwangerschappen begon ik mij te storen aan mijn overhangende oogleden en liet ik deze liften met botoxinjecties. Met de start van het productmerk HydroPeptide verdween mijn fronsrimpel, maar mijn overhangende oogleden bleven. Overtollige huid kan niet weggesmeerd worden met crème of behandelingen, dus besloot ik na een aantal jaar voor een ooglidcorrectie te gaan. Helaas heb ik bij een kliniek een nare situatie meegemaakt waardoor ik extra op mijn hoede was en lang heb gezocht naar een betrouwbare kliniek. Toen ik in aanraking kwam met de Klaver Kliniek werd ik heel fijn geholpen door kundige artsen en is mijn ooglidcorrectie inmiddels een feit. 

Ik ben me sindsdien nóg meer bewust van het belang van een goede, betrouwbare arts. Ook heb ik zelf ondervonden hoe lastig dit kan zijn. Want hoe en waar vind je zo’n arts?

Door mijn perfecte ervaring bij Klaver Kliniek kwam ik in contact met Dr. Anke en wij blijken dezelfde filosofie te delen. Namelijk: Je huid juist verzorgen met producten is de belangrijkste stap in een frisse en jeugdige uitstraling, daarna komen pas de botox en fillers. Deze moeten dienen als finishing touch en ter ondersteuning van het verouderingsproces, daar waar producten en behandelingen niet kunnen komen. 

Om deze reden gaan wij vanaf januari de samenwerking aan met Dr. Anke Hoogers-Leufkens.' Over Dr. Anke


Dr. Anke Hoogers-Leufkens, M.D., PhD, Cosmetisch arts KNMG 
BIG-nummer: 29065503901


Cosmetisch arts KNMG dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft zeer brede en intensieve medische ervaring. Na haar opleiding geneeskunde in Maastricht deed ze drie jaar wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht en bij het RIVM. Hierna startte Anke met de medisch-specialisten opleiding tot maag-, darm- en leverarts (MDL), maar uiteindelijk besloot Anke haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan zij haar passie voor schoonheid en intensief contact met mensen goed combineren.

Anke is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en in 2021 behaalde ze haar officiële registratie tot cosmetisch arts KNMG. Dit betekent dat dr. Anke Hoogers bevoegd en bekwaam is om injectablebehandelingen veilig en kundig uit te voeren. In Oisterwijk runt ze haar eigen vestiging van Klaver Cosmetics, hét expertise centrum voor injectablebehandelingen en cosmetische chirurgie. 

Anke gaat voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. Het doel van haar behandeling is een mooi natuurlijk resultaat; de natuur nét iets helpen om gracieus ouder te worden. Hiervoor maakt ze samen met jou een persoonlijk behandelplan op maat. 

Ze ontvangt je graag voor een gratis en vrijblijvend consult om met jou te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zouden zijn. 

Stoor jij je aan iets wat we niet kunnen oplossen met producten of behandelingen? Dan helpt Dr. Anke Hoogers je graag. Je afspraak boek je via ons online boekingssysteem. De consulten en botox- en fillerbehandelingen vinden plaats bij Skin Care Center. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in de Klaver Kliniek in Heesch.

*De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst Heb je vragen? Neem contact met ons op of kijk op www.klavercosmetics.nl 
 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.