Whatsapp

Dermalogica

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde huid voor iedereen. Huidverbetering en échte resultaten, dat is wat telt.

Lees meer
Neck Fit Contour Serum € 99,00
UltraCalming Serum Concentrate € 74,00
Multi Active Toner € 16,00
Cooling Aqua Jelly € 28,00
Soothing Hydrating Lotion € 28,00
Breakout Clearing Foaming Wash € 22,00
Age Reversal Eye Complex € 85,00
Skinperfect Primer SPF30 € 66,00
Antioxidant Hydramist € 17,00
Multivitamin Power Recovery Masque € 75,00
Multivitamin Power Firm € 79,00
Skin Kit Dark Spot Solution € 68,00


Een gezonde huid staat voorop
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

Hoogwaardige ingrediënten
Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Daarom gebruikt Dermalogica nooit gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen kunnen uitdrogend en verstoppend werken op de huid en kunnen irritaties veroorzaken. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan is bewezen door onderzoek dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid. Dat bewijs wordt niet alleen geleverd door jarenlang onderzoek, maar ook door ruim 100.000 schoonheidsspecialisten die wereldwijd effectief met de producten van Dermalogica werken.

Slimme product verpakking
Is het je al opgevallen dat de producten van Dermalogica nooit in een potje zitten? Dat is niet zonder reden! Iedere keer dat je een potje opendraait, komt er lucht (en dus zuurstof) bij de crème. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen in het product sterk in kracht afnemen. Bovendien komen er iedere keer dat je de crème gebruikt bacteriën vrij, doordat je met je vingers in het potje crème gaat. Dermalogica verpakt haar producten daarom altijd in een tube of pompsysteem. 

Onze inzet voor duurzaamheid
Dermalogica is al sinds de oprichting in 1986 ”clean” en herdefinieerde de skincare wereld door  de ingrediënten die we niet in onze producten verwerken. Vandaag de dag zetten we deze missie voort en selecteren wij enkel de ingrediënten die de gezondheid van de huid ondersteunen. Alle Dermalogica producten zijn vrij van de gangbare irriterende stoffen waaronder kunstmatige geur- en kleurstoffen, lanoline, SD alcohol en formaldehyde, daarnaast zijn alle dermalogica producten glutenvrij.

Wij zijn trots op onze dierproefvrije geschiedenis. We worden officieel erkend door PETA en Leaping Bunny. Wij werken naar een compleet vegan assortiment met enkel nog 1 product die hiervoor op de renovatie lijst staat voor 2023. Al onze nieuwe innovaties zijn al vegan.

Made in the USA
Dermalogica's producten worden vervaardigd in Californië, waar 's werelds sterkste milieu en consumenten bescherming wordt gewaarborgd. Onze formules worden alleen verkocht via instituten waar door Dermalogica opgeleide professionele huidexperts werken. Het bedrijf is inmiddels van een eenvoudige kleine ruimte in Marina del Rey (Californië) uitgegroeid tot een complex van 145.000 m² in Los Angeles, en heeft nu in ruim 80 landen eigen vestigingen.


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.
Kies een uitvoering:
 • Multi Active Toner - 50 Ml
 • Multi Active Toner - 250 Ml (€ 49,00)

Bestellen
Kies een uitvoering:
 • 177 ML
 • 295 ML XL (€ 34,00)

Bestellen
Kies een uitvoering:
 • 22 ml (€ 65,00)

Bestellen
Kies een uitvoering:
 • Antioxidant Hydramist - 150 Ml (€ 54,00)
 • Antioxidant Hydramist - 30 Ml Travelsize

Bestellen
Kies een uitvoering:
 • 75 ml (€ 74,00)
 • 15 ml (€ 19,00)

Bestellen
Kies een uitvoering:
 • Multivitamin Power Firm (15ml)
 • Multivitamin Power Firm Jumbo (30ml) (€ 114,00)

Bestellen