Whatsapp

Anti Aging behandeling

Anti aging, huidverjonging, youth boosting, deze termen lees je overal, maar hoe kun je jouw verouderende huid nu het beste verzorgen of zelfs verbeteren? En wat is nu de beste anti aging behandeling?
 

Anti aging behandeling voor het gezicht

Naarmate we ouder worden, wordt je huid droger, slapper en doffer. Je huid maakt minder vetten aan en je celvernieuwing wordt trager. Ondanks dat we dit natuurlijke verouderingsproces niet tegen houden, kunnen we het wel vertragen. Met de juiste producten en behandelingen verouder je langzamer en met een stralende huid. Bij Skin Care Center bieden we verschillende anti aging behandelingen aan die je huid zichtbaar verbeteren. Maar wat is nou de beste anti aging behandeling je gezicht?

Het ligt er een beetje aan waar je graag op wilt werken. De één stoort zich aan fijne lijntjes die zichtbaar worden vanaf gemiddeld 25 jaar, een ander wil de huid verstrakken en weer iemand anders stoort zich aan de diepe rimpels. Ook preventief werken op huidveroudering valt onder de catergorie 'anti aging'. Er is dus niet één behandeling de beste anti aging behandeling voor je gezicht. Het ligt er maar net aan waar je graag verbetering wil zien. 


Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage is dé manier om je huidveroudering te remmen en zelfs je huid te verbeteren. Deze behandeling is het paradepaartje onder de anti-aging behandelingen.

Door de diepe knedingen worden de fibroblasten in de huid gestimuleerd, die op hun beurt de collageenaanmaak weer activeren. De huid is beter doorbloedt, steviger, strakker, krijgt meer volume en rimpels
worden verzacht. Meer lezen over deze anti-aging behandeling? Klik dan hier.

Anti Aging behandeling
 

Pro Power Peel

Onze huid heeft een natuurlijke celdeling van 28 dagen. Dat betekent dat iedere 28 dagen je huid zich helemaal vernieuwd. Dit is tenminste zo tot je 25e levensjaar. Vanaf je 30e levensjaar komt daar ongeveer 1 dag per jaar bij. Ben je 50 jaar oud, dan doet je huid er al bijna 2x zo lang over om zichzelf te vernieuwen. Het resultaat? Een doffe, grauwe en vermoeide huid. De oplossing voor deze huidzorg is peelen! 

Pro Power Peel is Dermalogica's chemische peeling waarin we gebruik maken van melkzuur, glycolzuur en salicylzuur. Door middel van deze zuren worden doffe, grauwe huidcellen verwijdert en de celvernieuwing gestimuleerd. Zo krijgt jouw huid weer energie, worden pigmentvlekken verheldert en rimpels verzacht. Het resultaat: een stralende huid! Ook met Pro Power Peel willen we jouw meest gezonde huid bereiken, je zult dus geen last hebben van een downtime of extreem vervellen. Wil je meer te weten komen over deze huidverbeterende behandeling? Hier lees je meer. 


Facelift zonder snijden

Lees ik dat goed? Een facelift zonder snijden? Ja zeker, met onze microcurrent technologie zetten we je spieren weer aan tot werken voor een direct liftend effect. Daarnaast zal microcurrent je huidcellen weer van nieuwe energie voorzien waardoor je huid zich weer jonger gaat gedragen. Benieuwd wat deze anti aging behandeling voor je kan doen? Boek dan deze behandeling en maak kennis met microcurrent! 


MicroNeedling

Door middel van, voor het oog ontzichtbare, kleine gaatjes zetten we je huid weer aan tot de aanmaak van collegaan en elastine. het resultaat? een zichtbaar stevigere huid, met een betere structuur en kleinere porien. Daarnaast worden je producten tot wel 80% door je huid opgenomen. In een 'normale' behandeling is dit ongeveer 8-12%. Kies je voor een kuur van 3-6 behandelingen dan werken deze zelfs tot 300 dagen door in je huid. 

Ben je benieuwd wat deze anti-aging behandeling voor jouw huid kan betekenen? Lees dan hier meer of neem contact met ons op. 


HydraFacial

Een behandeling die ook uitermate geschikt is om op anti aging te werken is de HydraFacial.
Deze behandeling combineert het verwijderen van dode, dofmakende huidcellen met het insluizen van actieve (anti-aging) werkstoffen. Denk hierbij aan boosters die de collageen- en elastine aanmaak stimuleren, de huid weer energie geven en rimpels en fijne lijntjes verminderen en verzachten.
Door middel van LED licht worden ook de diepere lagen van de huid geactiveerd.

Wil je maximaal resultaat op het gebied van anti-aging uit deze behandeling halen? Kies dan voor de HydraFacial Platinum+ behandeling.  Doordat de behandeling wordt gestart met lymfedrainage worden afvalstoffen afgevoerd en krachtige anti age werkstoffen optimaal opgenomen.

Meer informatie over deze anti-aging behandeling vind je hier. 


Anti Aging behandeling voor thuis

Heb je geen tijd of zin om regelmatig naar de salon te komen voor een intensieve behandeling? Of wil je juist je behandelingen thuis nóg meer ondersteunen en zo meer resultaat behalen? Kies dan voor FaceLite. Door middel van rood LED ligt stimuleert dit masker de aanmaak van collageen. Dit zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels vervagen, de hydratatie verbetert, roodheid en gevoeligheden kalmeren en de algemene uitstraling van de huid verbetert. Iedere dag 10 minuten is voldoende voor een zichtbaar betere en gezonde huid. 


Zijn alle anti aging behandelingen voldoende om resultaat te behalen?

Wat je ook voor behandeling kiest wanneer je je huid wilt verjongen, iedere behandeling is een samenwerking met jouw schoonheidsspecialiste. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig producten thuis bepaald voor 80% hoe jouw huid er uit ziet. 

Zo zijn bijvoorbeeld schadeljike UV-A en UV-B straling de grootste veroorzaker van huidveroudering en is een SPF dus jouw grootste anti-aging middel. Ook het gebruik van huidsupplementen zoals bijvoorbeeld een collageensupplement kan hier aan bijdragen. 

Ons advies? Laat je altijd adviseren door iemand met kennis van de huid! 


Ben je benieuwd welke anti aging behandeling het beste bij jouw huid past?

Neem contact met ons op of boek een Discovery Treatment. Jouw Skin Expert vertelt je welke behandeling bij je past en stelt een behandelplan voor je op. 
Foto's anti-aging behandeling
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.