Whatsapp
  • Zoeken

Marc Inbane Natural Tanning Mousse

Zelfbruiners
€ 44,95
Op voorraad
-
+
Tot 9 dagen een zomerse teint en energieke uitstraling met dé MARC INBANE mousse! Deze tanning mousse is niet zomaar een zelfbruiner. Deze bevat namelijk 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW; een hyaluronzuur die als enige doordringt tot de diepere huidlagen. Dit stimuleert o.a. de vorming van Collageen en verbetert de huidstructuur. De zelfbruiner mousse breng je eenvoudig aan met de tanning Glove .

Gebruik Zelfbruiner Mousse:
  • Gebruik na het douchen/scrubben een bodylotion en wacht tot de crème volledig is opgenomen.
  • Breng vervolgens de Natural Tanning Mousse aan op de MARC INBANE glove. Deze handige tool zorgt voor een egale verdeling zonder vlekken of strepen.
  • Wrijf met zachte, vloeiende bewegingen over je lichaam voor een perfect resultaat. Laat de Natural Tanning Mousse 10-15 minuten drogen, dit kan worden versneld met behulp van een föhn.
  • De mousse ontwikkelt zich in 3 uur, tot die tijd kun je beter niet sporten of douchen.

Let op: om onnodig productverlies te voorkomen, is het belangrijk dat de flacon rechtop wordt gebruikt. Dus NIET ondersteboven pompen.

150ml
De intens hydraterende MARC INBANE mousse creëert direct een energieke uitstraling en een egale, zongebruinde teint, die perfect samensmelt met je natuurlijke huidskleur. De mousse is eenvoudig aan te brengen met de MARC INBANE glove en droogt snel. Deze handige tool zorgt voor een egale verdeling zonder vlekken of strepen.
 
Het unieke 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW in onze tanning mousse, dringt als enige hyaluronzuur door tot in de diepere huidlagen; het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer!

Tip: scrubben voor het tannen verwijdert onzuiverheden & neutraliseert de huid wat leidt tot een egaler resultaat en een langer behoud van je teint.
Andere klanten kochten ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.