Whatsapp

Huidverzorging

Huidverzorging, hoe werkt het?

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen voor vrouwen en mannen, maar je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een huidverzorgende behandeling. Bij Skin Care Center bepaal je zelf hoe lang een gezichtsbehandeling duurt en waaruit deze bestaat.

We beginnen de behandeling altijd met een reiniging en een analyse van je huid. Vervolgens kun je in het menu kiezen wat je wensen zijn.

Natuurlijk geven wij je tips en adviezen over wat het beste geschikt is voor jouw huid. Lekker ontspannen terwijl je skin coach je huid reinigt, analyseert en verwent met een scrub, masker en een massage. In de tijd die je reserveert, kun je ook bijvoorbeeld je wimpers laten verven en je wenkbrauwen laten epileren. Zonder extra kosten achteraf! Met een verzorgde en frisse huid verlaat je weer de salon.
Wil je echt intensief aan de verbetering van je huid werken, kies dan voor één van onze exclusieve, huidverbeterende behandelingen.


Unieke methode

Face Mapping is een korte, maar complete huidanalyse van het gelaat. Bij Face Mapping wordt je gezicht verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht.
Door Face Mapping krijg je een duidelijk beeld van je huid. Hierdoor is het mogelijk om de juiste producten te gebruiken en de meeste effectieve behandelingen samen te stellen.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.