Gezichtsbehandeling man

Steeds meer mannen vinden de weg naar de schoonheidssalon. Want waarom zou een vrouw wel haar gezicht verzorgen en een man niet? Ook hij wil er graag verzorgd uit zien. 

Het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid is dat de huid van de man een stukje dikker is, maar liefst 15% tot 25% dikker. De bloedvaatjes liggen dieper in de huid en de talgaanmaak is hoger. Daarnaast heeft een man sneller last van ingroeiende haartjes en soms zelf scheerirritatie in het gezicht. Om deze redenen zal een mannenbehandeling er dan ook anders uitzien dan die voor een vrouw. Iedere gezichtsbehandeling bij Skin Care Center is geschikt voor de mannenhuid, maar zal tijdens de behandeling op de huidconditie worden afgestemd. 

Ook in het advies voor thuisverzorging wordt rekening gehouden met het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De producten van Dermalogica zijn unisex. Afhankelijk van jouw huidconditie, huidzorgen en huidwensen stelt de schoonheidsspecialiste een advies samen. Zo werk je samen aan jouw meest gezonde huid ooit. 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Boek dan jouw afspraak online of bel naar 073-6120078. 
 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.