Whatsapp

Gezichtsbehandeling man

Steeds meer mannen gaan voor een gezichtbehandeling. Want waarom zou een vrouw wel haar gezicht verzorgen en een man niet? Ook een man wil er graag verzorgd uit zien. Wil je graag een gezichtsbehandeling, maar weet je niet wat hierin de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder. 

Gezichtsbehandeling man

 

Verschil gezichtsbehandeling voor een man en vrouw

Het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid is dat de huid van de man een stukje dikker is, maarliefst 15% tot 25% dikker. De bloedvaatjes liggen dieper in de huid en de talgaanmaak is hoger. Daarnaast heeft een man sneller last van ingroeiende haartjes en soms zelf scheerirritatie in het gezicht. Om deze redenen zal een mannenbehandeling er dan ook anders uitzien dan die voor een vrouw. Iedere gezichtsbehandeling is geschikt voor de mannenhuid bij Skin Care Center, maar zal tijdens de behandeling op de huidconditie worden afgestemd.


Hoe ziet een gezichtsbehandeling voor mannen er uit?

Ondanks dat de huid van een man meer talg produceert, kan ook een mannenhuid vochtarm of gevoelig zijn. Doordat we de huid altijd voorafgaand aan de behandeling analyseren, kiezen we de juiste producten en apparatuur voor de huid op dat moment. 


Soorten gezichtsbehandelingen voor de man

Bij Skin Care Center bieden we verschillende soorten gezichtsbehandelingen aan voor mannen. Deze gezichtsbehandelingen zijn vrijwel allemaal geschikt voor de mannenhuid. Bij zowel mannen als vrouwen wordt de behandeling afgestemd op de huidconditie. Ben je benieuwd welke behandeling het meest geschikt is voor je huid? Boek dan een Discovery Treatment. Jouw Skin Expert analyseert je huid en stelt een behandelplan op, afgestemd op jouw wensen en doelen. Geschikte behandelingen voor de mannenhuid om mee te starten zijn Dermalogica Customized, HydroPeptide Customized en HydraFacial Men.


HydraFacial Men

Uit ervaring weten we dat de meeste mannen er niet van houden om 60 minuten lang een gezichtsbehandeling te ondergaan. Een gezichtsbehandeling voor mannen moet vooral gericht zijn op resultaat. Door de diepe, zuiverende werking op de porien is HydraFacial Men dé perfecte match voor de mannenhuid. Een korte behandeling van 30 minuten, met maximaal resultaat. Wanneer je iedere maand een HydraFacial Men behandeling ondergaat zal je verbaasd staan over de stappen die je huid maakt! 

TIP: kies je toch liever voor een uitgebreidere behandeling, maar wil je wel de voordelen van HydraFacial? Dan is de HydraFacial Deluxe ook zeker geschikt voor het behandelen van de mannenhuid.

Hydrafacialbehandeling man


Dermalogica Customized

Ben je opzoek naar uitgebreide behandeling voor de mannenhuid? Dan is Dermalogica Customized of HydroPeptide Customized de behandeling die je zoekt. Deze behandelingen wordt afgestemd op de behoeftes van de huid. Door middel van intensieve apparatuur, gecombineerd met diep werkende producten kan iedere huidzorg worden aangepakt.


Thuisverzorging

Ook in het advies voor thuisverzorging wordt rekening gehouden met het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De producten van Dermalogica, HydroPeptide en Environ zijn unisex. Afhankelijk van jouw huidconditie, huidzorgen en huidwensen stelt de schoonheidsspecialiste een advies samen. Zo werk je samen aan jouw meest gezonde huid ooit.


Interesse in een gezichtsbehandeling?

Boek dan jouw afspraak bij Skin Care Center online of bel naar 073-6120078.
Gezichtsbehandeling voor mannen
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.