Whatsapp

Huidverbetering

Naarmate je ouder wordt, vertoont je huid steeds meer tekenen van veroudering. Slechts 20% daarvan wordt veroorzaakt door het natuurlijke verouderingsproces. Dat betekent dat maar liefst 80% wordt veroorzaakt door externe factoren, zoals voeding, milieuverontreiniging, roken, stress en zon. Dat betekent dus dat je er zelf heel veel aan kunt doen om je huid te verjongen of een ‘jonge’ huid te houden.

Bij Skin Care Center bieden wij exclusieve, hoogwaardige behandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, in combinatie met high-tech apparatuur. Zoals een anti agingbehandeling.


Unieke methode

Deze specialistische behandelingen worden onder andere ingezet bij de onzuivere of acnehuid, huidveroudering en pigmentverschuivingen. Voordat we met deze intensieve behandelingen kunnen starten is het belangrijk dat je huid al is gewend aan onze huidverzorgende behandelingen en producten.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.