Whatsapp

Environ

Huidverzorging op basis van wetenschap.

De producten van Environ Skin Care gelden wereldwijd als de gouden standaard voor een mooie huid. Al meer dan dertig jaar is Environ vooruitstrevend op het gebied van professionele huidverzorging. De revolutionaire productformules en baanbrekende technologieen van Environ hebben bewezen een werkelijk, blijvend verschil te maken voor de huid.

Award Winning skincare
Environ heeft dit jaar (2023), voor de zesde keer op rij, de Top Medical Award gewonnen. In totaal heeft dit merk meer dan honderd hooggewaardeerde awards ontvangen voor uitmuntende producten wereldwijd!

Lees meer

ENVIRON OIL FREE EYE MAKE-UP REMOVER (100 ML) € 28,50
Environ Dual Action Pre-Cleansing Oil (100 ML) € 33,00
ENVIRON HYDRATING CLAY MASQUE (50 ML) € 38,00
ENVIRON HYDRA-INTENSE CLEANSING LOTION (200 ML) € 55,00
ENVIRON VITA-PEPTIDE TONER (200 ML) € 69,00
Environ Botanical Infused Moisturising Toner (200 ML) € 49,00
Environ Vita-Peptide C-Quence Serum 1 (35 ML) € 116,00
Environ Vita-Peptide C-Quence Serum 2 (35 ML) € 117,00
ENVIRON VITA-PEPTIDE C-QUENCE SERUM 3 (35 ML) € 118,00
ENVIRON VITA-PEPTIDE C-QUENCE SERUM 4 (35 ML) € 119,00
Environ Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 (50 ML) € 54,00
Environ Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 2 (50 ML) € 55,00


Het sleutelingrediënt, vitamine A

De huid verliest dagelijks vitamine A, alsook antioxdanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren. Environ is ervan overtuigd dat de huid leeft en dat vitamine A als de zuurstof is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn.


Waarom vitamine A?

Vitamine A is essentieel voor een gezonde huid. Environ noemt het ookwel de zuurstof van de huid, je huid kan niet zonder! Vitamine A is zelfs in staat om DNA-schade, veroorzaakt door invloeden van buitenaf, te herstellen. Daarnaast is deze vitamine een belangrijk onderdeel van bijna alle processen die in je huid plaatsvinden. Zo reguleert vitamine A de talgaanmaak, vermindert het rimpels, verstevigt het de huid, beschermt het de huid en versterkt de huid immuniteit. Het is een echte alleskunner die iedere huid nodig heeft om een leven lang gezond te blijven. 
 

Environ: een resultaat van vastberadenheid

Nadat Dr. Des Fernandes in 1979 zijn eigen praktijk opende, bracht het verlies van twee jonge melanoompatienten hem ertoe onderzoek te doen naar de huid en huidkanker. Bepalend voor zijn carrière was toen hij de baanbrekende ontdekking deed dat topische toepassingen van vitaminen een revolutionair effect hebben op de huid, met name vitamine A.

Dit leidde tot de oprichting van Environ Skin Care en een ongekende schat aan dertig jaar wetenschappelijke innovatie die resulteerden in tal van ontwikkelingen die wereldprimeur waren. 
 

Lifetime Achievement Award voor Dr. Des Fernandes

Dr. Des Fernandes, oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ Skin Care, is door The Skin Cancer Foundation of South Africa onderscheiden met de Lifetime Achievement Award, voor zijn bijdrage aan technieken en technologieën voor huidverjonging en zonbescherming. Dr. Des Fernandes werd ook erkend voor zijn bijdrage op het gebied van topische antioxidanten en vitamines, waar hij meer dan 30 jaar van zijn leven aan wijdde. 


Is deze vitamine A dan wel goed verdraagbaar? 

Ja! Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM™ van Environ laat de huid stapsgewijs wennen aan de hoge doseringen vitamine A en C die nodig zijn om het dagelijkse tekort aan te vullen en de huid te voeden. Environ herstelt, versterkt en revitaliseert het aanzien van de huid zodat die er gezond uitziet en sterk en soepel aanvoelt. 

Hoe beter jij je huidroutine volgt en hoe vaker je behandelingen ondergaat, hoe sneller je de stappen van het STEP-UP SYSTEM kunt doorlopen. Je Skin Expert bekijkt steeds weer opnieuw of het al mogelijk is om de volgende stap in te zetten.
 

Voor wie is Environ geschikt?

Environ is in principe voor ieder huidtype en iedere huidconditie geschikt. Maar richt zich vooral op diegene die een leven lang een gezonde en stralende huid wil (behouden). Ook huidproblemen zijn goed te behandelen met Environ. 
 

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie met de producten en behandelingen van Environ?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw huidconditie, hoe trouw je bent aan je huidroutine en hoe vaak je behandelingen ondergaat, maar na een paar weken zul je het verschil gaan zien en voelen. Door het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM™ zal je ook steeds opnieuw verbetering blijven zien. Dit omdat je steeds sterkere producten kunt gaan gebruiken.

Environ Vitamin Step Up System  

Kun je Environ combineren met andere merken?

Nee. Onze andere merken Dermalogica en HydroPeptide zijn prima met elkaar te combineren. Bij Environ is het echter alles of niets. De producten zijn zo op elkaar afgestemd dat het je huid gaat trainen om vitamine A te verdragen en hier alle voordelen uit te halen. 


Hoe zien de behandelingen van Environ eruit?

Tijdens de behandelingen van Environ wordt altijd gewerkt met het Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat. Deze technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven. Deze behandelingen ondersteunen jouw thuisroutine en zorgen ervoor dat je sneller kunt opbouwen met vitamine A.

Wanneer je 3 weken lang thuis de producten van Environ hebt gebruikt zit er voldoende vitamine A in je huid om de Environ Customized behandelingen met het DF apparaat te kunnen ondergaan. 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.