Whatsapp

Environ

Vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij Skin Care Center: Environ Skin Care; een leven lang een mooie en gezonde huid.
 

Waarom Environ?

Huidverzorging op basis van wetenschap.
De producten van Environ Skin Care gelden wereldwijd als de gouden standaard voor een mooie huid. Al meer dan dertig jaar is Environ vooruitstrevend op het gebied van professionele huidverzorging. De revolutionaire productformules en baanbrekende technologieen van Environ hebben bewezen een werkelijk, blijvend verschil te maken voor de huid.

Waarom hebben wij gekozen voor Environ?
Environ was een van de merken die al jaren op onze verlanglijst stond. Environ is namelijk onderdeel van een 100% skincare concept samen met Advanced Nutrition Programme en jane iredale. De keuze om dit fantastische merk te gaan testen, om dit drieluik compleet te maken, was dan ook snel gemaakt. En na een aantal maanden testen werden we ook op dit merk verliefd!

Award Winning skincare
Nog een reden om voor Environ te kiezen is het feit dat ze dit jaar (2023), voor de zesde keer op rij, de Top Medical Award hebben gewonnen. In totaal heeft dit merk meer dan honderd hooggewaardeerde awards ontvangen voor uitmuntende producten wereldwijd!


Wat maakt Environ bijzonder?

Environ is een Zuid-Afrikaans skincare merk opgericht door plastisch chirurg Dr. Des Fernandes. Hij zag namelijk dat, wanneer de huid gezond was voor een operatie, deze sneller én mooier kon genezen. Om je huid in optimale gezondheid te krijgen heeft het vooral vitamine A nodig kwam hij achter. Het nadeel was alleen dat vitamine A in een pure vorm niet goed door de huid wordt verdragen. Dr. Des Fernandes heeft er vervolgens zijn levenswerk van gemaakt om dit wel voor elkaar te krijgen. 
 

Waarom vitamine A?


Vitamine A is essentieel voor een gezonde huid. Environ noemt het ookwel de zuurstof van de huid. Je huid kan niet zonder! Deze vitamine is namelijk een belangrijk onderdeel van bijna alle processen die in je huid plaatsvinden. Zo reguleert vitamine A de talgaanmaak, vermindert het rimpels, verstevigt het de huid, beschermt het de huid en versterkt de huid immuniteit. Het is een echte alleskunner die iedere huid nodig heeft om een leven lang gezond te blijven. 


Is deze vitamine A dan wel goed verdraagbaar? 

Ja! Het unieke van Environ is het Vitamin STEP-UP SYSTEM™ hiermee went je huid aan steeds hogere concentraties vitamine A voor een optimaal gezonde en stralende huid. Hoe beter jij je huidroutine volgt en hoe vaker je behandelingen ondergaat, hoe sneller je kunt opbouwen. Je Skin Expert bekijkt steeds weer opnieuw of het al mogelijk is om de volgende stap in te zetten.
 

 

Kun je Environ combineren met andere merken?

Nee. Onze andere merken Dermalogica en HydroPeptide zijn prima met elkaar te combineren. Bij Environ is het echter alles of niets. De producten zijn zo op elkaar afgestemd dat het je huid gaat trainen om vitamine A te verdragen en hier alle voordelen uit te halen. 


Hoe zien de behandelingen van Environ eruit?

Tijdens de behandelingen van Environ wordt altijd gewerkt met het Electro-Sonic Ionzyme® DF apparaat. Deze technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven. Deze behandelingen ondersteunen jouw thuisroutine en zorgen ervoor dat je sneller kunt opbouwen met vitamine A.


Voor wie is Environ geschikt?

Environ is in principe voor ieder huidtype en iedere huidconditie geschikt. Maar richt zich vooral op diegene die een leven lang een gezonde en stralende huid wil (behouden). Ook huidproblemen zijn goed te behandelen met Environ. 


Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie met de producten en behandelingen van Environ?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw huidconditie, hoe trouw je bent aan je huidroutine en hoe vaak je behandelingen ondergaat, maar na een paar weken zul je het verschil gaan zien en voelen. Door het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM™ zal je ook steeds opnieuw verbetering blijven zien. Dit omdat je steeds sterkere producten kunt gaan gebruiken.


Wanneer kan ik deze gezichtsbehandelingen ondergaan en producten kopen?

De laatste week van maart gaan onze Skin Experts op training. Begin April zullen zij gaan starten met behandelen. Houd onze nieuwsbrief en website dus in de gaten want we brengen je op de hoogte wanneer jouw eerste behandeling te reserveren is.

Lees meer
Er zijn helaas geen producten gevonden.Het sleutelingrediënt, vitamine A

De huid verliest dagelijks vitamine A, alsook antioxdanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren. Environ is ervan overtuigd dat de huid leeft en dat vitamine A als de zuurstof is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn.


Vitamin Step-up System™

Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM™ van Environ laat de huid stapsgewijs wennen aan de hoge doseringen vitamine A en C die nodig zijn om het dagelijkse tekort aan te vullen  en de huid te voeden. Environ herstelt, versterkt en revitaliseert het aanzien van de huid zodat die er gezond uitziet en sterk en soepel aanvoelt. 


Lifetime Achievement Award voor Dr. Des Fernandes

Dr. Des Fernandes, oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ Skin Care, is door The Skin Cancer Foundation of South Africa onderscheiden met de Lifetime Achievement Award, voor zijn bijdrage aan technieken en technologieën voor huidverjonging en zonbescherming. Dr. Des Fernandes werd ook erkend voor zijn bijdrage op het gebied van topische antioxidanten en vitamines, waar hij meer dan 30 jaar van zijn leven aan wijdde. 


Environ: een resultaat van vastberadenheid

Nadat Dr. Des Fernandes in 1979 zijn eigen praktijk opende, bracht het verlies van twee jonge melanoompatienten hem ertoe onderzoek te doen naar de huid en huidkanker. Bepalend voor zijn carrière was toen hij de baanbrekende ontdekking deed dat topische toepassingen van vitaminen een revolutionair effect hebben op de huid, met name vitamine A.

Dit leidde tot de oprichting van Environ Skin Care en een ongekende schat aan dertig jaar wetenschappelijke innovatie die resulteerden in tal van ontwikkelingen die wereldprimeur waren. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.