Whatsapp

ENVIRON COMPLETE ANTI-POLLUTION SPRITZ (50 ML

Focused Care
€ 39,00
Op voorraad
-
+
De Complete Anti-Pollution Spritz van Environ vormt een licht, onzichtbaar en ademend schild op de huid en biedt volledige bescherming met een wetenschappelijk geperfectioneerde mix van intelligente ingrediënten die beschermen tegen vervuiling en de schadelijke effecten van vervuiling tegengaan.
Deze Anti-Pollution Spritz brengt het microbioom van de huid weer in balans en draagt bij aan een normale en gezonde huidbarrière.

Gebruik
Start je verzorgingsroutine met je Environ pre-reiniger, reiniger en toner. Breng vervolgens je moisturiser met vitamine A en je zonnecrème van Environ aan. Hou je ogen gesloten en verstuif Anti-Pollution Spritz over je gelaat, hals en decolleté.

Gebruik de Anti-Pollution Spritz ‘s ochtends en ’s avonds en gedurende de dag boven je make-up voor extra bescherming en comfort. Anti-Pollution Spritz kan gebruikt worden tijdens elke fase van het Vitamin STEP-UP SYSTEM.

Tips
Anti-Pollution Spritz kan voor extra bescherming en comfort worden aangebracht onder en boven de make-up, meerdere keren per dag indien nodig.

Heb je nog geen ervaring met dit product of wens je verder advies? Neem dan contact met ons op.
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.