Whatsapp

Süeda

Süeda
Mijn naam is Süeda en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Skin Care Center als Skin expert. Een aantal jaar geleden heb ik gekozen voor dit prachtige vak. Met veel passie blijf ik mezelf verdiepen in de huid en huidverbetering om jou te voorzien van het beste resultaat. 

Van alle huidverbeterende behandelingen, ligt mijn hart het meest bij bindweefselmassages. Dit omdat we al zoveel kunnen bereiken om huidverjonging te stimuleren op een natuurlijke manier! Tijdens de behandeling luister ik graag naar jou en jouw wensen, omdat ik niet alleen geïnteresseerd ben in jouw huid maar ook naar de persoon die in mijn stoel ligt. Samen kijken we hoe we jouw huid beter kunnen maken en welke behandeling hierbij past. Teamwork dus.

Of ik ooit ben uitgeleerd? Nooit! Naast mijn werk bij Skin Care Center, sta ik één dag per week voor de klas bij de MBO schoonheidsspecialiste opleiding en volg ik hiernaast een deeltijdstudie tot docent gezondheidszorg & welzijn. Ik deel graag mijn kennis met anderen en hoe leuk is het, dat ik dit kan doen met studenten die leren voor dit vak!

Huidverbetering in een ontspannen jasje is me op het lijf geschreven. Hopelijk zie ik jou snel in mijn stoel!

Veel liefs, Süeda
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.