Whatsapp

Lisan

Lisan
Hi allemaal!

Mijn naam is Lisan. Een paar jaar geleden heb ik mijn passie gevolgd en heb ik een drastische carrière switch gemaakt van een kantoorbaan in HR naar huidspecialist. In april 2022 heb ik mijn plekje weten te bemachtigen bij Skin Care Center, een prachtig bedrijf.

Binnen het ambitieuze team van Skin Care Center komen voor mij deze 2 werelden bij elkaar. Hier krijg ik namelijk de kans om me verder te ontwikkelen als Skin Expert en als Salonmanager. Het feit dat mijn twee passies samenkomen bij Skin Care Center maakt het dan ook een droom job! Ik regel als Salonmanager veel dingen achter de schermen, ik ondersteun het team en zorg ervoor dat alle personeelszaken op rolletjes lopen. Het geeft mij enorm veel voldoening om het team iedere dag weer een fijne werkdag te bezorgen.

Op woensdag, donderdagavond en om de vrijdag ben ik als Skin Expert in de cabine te vinden en sta ik klaar voor jou als klant. Je kunt dan bij mij terecht voor huidverbeterende behandelingen en advies. Ik help jou graag naar jouw droomhuid!

Ik hoop je snel een keer te mogen ontmoeten bij Skin Care Center!

Lieve groetjes, Lisan

 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.