Whatsapp

MicroSkinPolish

De MicroSkinPolish behandeling is een combinatie van microdermabrasielow level laser therapy en skin polishing. Door deze technieken te combineren, bieden we een complete huidverbeterende gezichtbehandeling. Fijne lijntjes, grove poriën, en acne littekens worden verzacht. Deze behandeling is ook zeer geschikt als flinke oppepper van gezicht.


Voor welke huidzorgen is MicroSkinPolish geschikt?

  • vermoeide huid
  • doffe huid
  • acne littekens 
  • grove poriën
  • fijne lijntjes
  • grove huidtextuur
  • rokershuid

Lees meer
Onze behandelingen
Discovery (kennismaking) 75 min
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan altijd eerst een Discovery. Jouw Skin Expert analyseert je huid door middel van foto's en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past.

Meer informatie over deze behandeling vind je hier.
€ 75,00 Boek nu
MicroSkinPolish (Seizoensbehandeling) 60 min
De MicroSkinPolish behandeling is een combinatie van microdermabrasie, low level laser therapy en skin polishing. Door deze technieken te combineren, bieden we een complete huidverbeterende gezichtbehandeling. Fijne lijntjes, grove poriën, en acne littekens worden verzacht. Deze behandeling is ook zeer geschikt als flinke oppepper van gezicht, hals en decolleté.
€ 125,00 Boek nu
MicroSkinPolish 1ste behandeling (Seizoensbehandeling) 90 min
Boek deze behandeling wanneer je voor de eerste keer een MicroSkinPolish wilt ondergaan. Je Skin Expert vertelt je alles wat je moet weten over deze behandeling zodat je optimaal resultaat behaalt.
 
€ 125,00 Boek nu

Veelgestelde vragen over 'MicroSkinPolish'

Mag ik na de behandeling in de zon?
Nee, door de microdermabrasie is er een laagje van de huid geslepen. Hierdoor is de huid tijdelijk gevoeliger voor de zon. We adviseren je tot 14 dagen na de behandeling de huid extra goed te beschermen met tenminste een factor 30. 
Is de behandeling pijnlijk?
Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Hooguit wat gevoelig doordat de kristallen over de huid schuren. Het apparaat wordt altijd afgestemd op jouw huid. Heb je een gevoelige huid, dan zal de microdermabrasie fase zachter worden ingezet. De Laser en Polishing Fase zijn juist ontspannend en niet gevoelig. 
Is mijn huid gevoelig en rood na de behandeling?
Het tegenovergesteld juist, je huid ziet er super fris, glad en stralend uit na de behandeling! Je kunt na een paar dagen lichte schilfering ervaren. Maar dit is vaak minimaal.
Kan ik deze behandeling ondergaan als ik zwanger ben?
Tijdens je zwangerschap is je huid veel gevoeliger. Daarom adviseren we je in deze periode alleen te kiezen voor de ProSkin behandelingen. Het antwoord op deze vraag is dus nee.
Micro Skin Polish
Iedere behandeling wordt volgens de volgende drie stappen uitgevoerd:

Stap 1: Door middel van microdermabrasie wordt een zeer dun laagje van de huid geslepen. Bij deze vorm van dieptereiniging worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de huid tegelijkertijd opengesteld voor actieve werkstoffen.
Stap 2: Met behulp van low level laser therapy wordt de huid met een koudlaser behandeld. Hierdoor worden hoogwaardige actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten extra diep in je huid opgenomen.
Stap 3: Bij de derde stap, skin polishing, wordt je huid als het ware gepolijst. Daardoor wordt deze beschermd tegen schadelijke, externe invloeden en gaat ze weer stralen.

Wil je optimaal resultaat bereiken? Boek deze behandeling dan in kuurvorm. Jouw Skin Expert adviseert je graag wat de beste behandelfrequentie is voor jouw huid. 
 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.