Whatsapp
  • Zoeken

Seizoensbehandeling


Wil je je huid graag in optimale conditie houden tijdens de zonnige maanden?
Dan is onze seizoensbehandeling iets voor jou.


Tijdens deze complete gezichtsbehandeling focussen we ons op het verbeteren van de conditie van je huid. Zo wordt deze diep gereinigd, zetten we een peeling in afgestemd op jouw huid en werken we met intensief werkende serums. Om de producten extra kracht bij te zetten wordt apparatuur ingezet om deze zo diep mogelijk in de huid te brengen. Het resultaat is een frisse, gehydrateerde en gekalmeerde huid. 

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Of je nu wilt werken op het kalmeren van je huid, je huid intensief wilt hydrateren, deze er dof en vermoeid uit ziet of je last hebt van onzuiverheden en deze graag onder controle wilt krijgen. De behandeling wordt door jouw Skin Expert afgestemd op de behoeftes van je huid zonder dat deze een downtime door gaat. Dé perfecte behandeling voor het voorjaar en de zomer.

Ook geschikt tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
Onze behandelingen
Seizoensbehandeling 60 min
Wil je je huid graag in topconditie houden tijdens de zonnige maanden? Dan is de seizoensbehandeling iets voor jou. Deze complete huidverbeterende gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt afgestemd op jouw huiddoelen.
€ 113,95 Boek nu
Seizoensbehandeling 1ste keer + intake 90 min
Ben je nog niet eerder bij Skin Care Center geweest en wil je naast een compleet advies ook graag een behandeling? Reserveer dan deze behandeling. Jouw Skin Expert brengt jouw huidwensen in kaart door middel van foto's en adviseert je hoe jij jouw huiddoelen kunt behalen.
€ 113,95 Boek nu
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.