Whatsapp

Onzuivere huid

Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen wordt heel vaak geassocieerd met puberteit, een periode die gekenmerkt wordt door hormonen die door het lijf gieren. Volwassenen kunnen ook te maken krijgen met acne en ontstekingen. Skin Care Center houdt de ontwikkelingen over producten die acne en ontstekingen kunnen reduceren nauwlettend in de gaten. Studies wijzen uit dat tussen de 40 en 55 procent van de volwassenen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar wel eens last heeft van een huid met ontstekingen.


Oorzaken

Een druk leven met zowel sociale als zakelijke verplichtingen, brengt de nodige stress met zich mee. Als je last hebt van stress, giert de adrenaline door je lijf. Dit stimuleert de talgproductie, die de basis legt voor ontstekingen van de huid. Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dit in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, rode vlekken, ontstekingen, pukkeltjes en puistjes.


Effectieve behandelingen

Een huid met ontstekingen bij volwassenen is vaak hardnekkiger en gevoeliger dan bij een jonge huid. Volwassenen hebben vaker last van een gevoelige huid (al dan niet in combinatie met een gecombineerde huid), waarbij een specifieke, op maat gemaakte behandeling nog meer van belang is. Dit vereist een andere aanpak dan de vaak traditionele agressieve en uitdrogende behandelingen voor jongeren die last van onzuiverheden hebben. 
 

Acne behandeling in Den Bosch

Ben je op zoek naar een professionele salon in Den Bosch waar je terecht kunt voor acne behandelingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw Skin Expert stelt een op maat gemaakt behandelplan en productadvies voor je op. Geschikt behandelingen voor volwassen acne zijn:
Acne behandeling met Dermalogica Customized
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.