Whatsapp

Thoclor Labs

Twee producten op basis van ons eigen immuunmolecul HOCL, die bij uitstek geschikt zijn als ondersteuning na een intensieve behandeling en bijdragen aan huidverjonging.

Het actieve ingrediënt genaamd hypochlorous acid (HOCl) is een natuurlijk geproduceerd molecuul, dat ook bekend staat als immuunmolecuul. In feite is dit de basis van het immuunsysteem van ons lichaam en wordt gevormd in de witte bloedcellen. Het heeft veel gezondheidsvoordelen. Het draagt bij aan de verjonging van de huid, maar heeft ook zeer krachtige desinfecterende eigenschappen. Het is aangetoond dat HOCl 80 – 100 keer effectiever is tegen virussen dan bleek (clorine1) én het is volledig natuurlijk en veilig.

BIOTECHNOLOGIE
Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ontwikkeld door Thoclor Labs en ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

HOCL
Normaliter wordt HOCL in het lichaam aangemaakt en is de stof een onderdeel van het immuunsysteem dat door middel van een enzymatisch proces wordt aangemaakt door de witte bloedlichaampjes. HOCL is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid.

GEPATENTEERDE METHODE
Thoclor Labs bezit patent op een 100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing (zonder andere giftige vormen van chloor of zout) die buiten het lichaam geproduceerd wordt. De unieke vervaardigingsmethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCL. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

Het actieve ingrediënt is 100% natuurlijk en veilig.
Thoclor GF2 € 65,00
Thoclor GF1 € 55,00
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.