Whatsapp

Revitalash

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw Gayle, die aan het herstellen was van borstkanker. De intensieve en heftige chemotherapiebehandelingen hadden haar wimpers ernstig beschadigd. Ze zagen er dun, breekbaar en ielig uit. Dokter Brinkenhoff nam een besluit: hij wilde een formule ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer vol, gezond en sterk uit te laten zien. Samen met andere cosmetische wetenschappers ontwikkelde dokter Brinkenhoff een serum dat de wimpers daadwerkelijk verbeterde. En hij noemde dit product: RevitaLash. De wimpers van Gayle herstelden niet alleen, maar werden zelfs mooier dan daarvoor.
Het verhaal begon dus met slechts één product – het oorspronkelijke serum voor het conditioneren van de wimpers – maar heeft daarna geleid tot meerdere producten gericht op het verbeteren en gezond maken van haar: wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar.
 
Het belangrijkste ingredient van Revitalash is het BioPeptin Complex®. Dit gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde complex komt ook voor in het wereldwijd bekende RevitaLash wimperserum en is rijk aan groene thee extract, peptiden, lipiden, biotine en panthenol. Dit complex helpt het haar te verzorgen, versterken en verzachten terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen broosheid en breekbaarheid.

Cruelty Free
Vrij van sulfaten en parabenen
Dermatologisch getest
RevitaLash Wimperserum € 87,50
RevitaBrow Wenkbrauwserum € 87,50
Defining Eyeliner € 29,00
Hi-Def Tinted Browgel € 34,75
Pincet € 19,95
Signature Eyelash Curler € 19,95
Micellar WaterLash Wash € 36,00
AquaBlur € 60,00
Thickening Shampoo € 36,00
Volume Enhancing Foam € 155,00
Double-Ended Volume Set € 29,95
Thickening Conditioner € 35,70
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.
Kies een uitvoering:
  • Wimperserum - 2,0 Ml
  • Wimperserum - 3,5 Ml (€ 122,00)

Bestellen
Kies een uitvoering:
  • Defining Eyeliner - Slate
  • Defining Eyeliner - Black

Bestellen
Kies een uitvoering:
  • HI-DEF Tinted Browgel - Dark Brown
  • HI-DEF Tinted Browgel - Soft Brow

Bestellen