Whatsapp

Advanced Nutrition Programme

Bij Skin Care Center weten we dat de oorzaken van de meeste huidzorgen van binnenuit komen. Ons advies bestaat dan ook altijd uit huidverzorging van buitenaf en van binnenuit. 50% topische verzorging + 50% verzorging van binnenuit = 100% skincare. 

Tip: wanneer je kiest voor skincare van binnenuit profiteert hier je hele lichaam van. In tegenstelling tot skincare van buitenaf die je alleen plaatselijk aanbrengt. 


Waarom kiezen voor Advanced Nutriton Programme?

Het team van Advanced Nutrition Programme bestaat uit experts op het gebied van voeding, professionele huidverzorging en farmaceutica. De voedingssupplementen worden ontwikkeld in het Skin Health Research Centre van het Institute for Anti-Aging (IIAA) in Londen. Dit expertisecentrum is uitgerust met de gouden standaard in huidanalyseapparatuur, die ook wordt gebruikt in de R&D afdeling van cosmetische en farmaceutische organisaties, onafhankelijke testlaboratoria en in fundamentele dermatologische onderzoekscentra wereldwijd. 
Met deze geavanceerde technologie meten de experts de evaluatie van huidparameters zoals elasticiteit, stevigheid, hydratatie, rimpeldiepte, TEWL (Trans-epidermal Water Loss), pigmentatie en roodheid. 

Elke innovatieve formule van Advanced Nutrition Programme is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de effecten en doeltreffendheid die de ingredienten hebben op die verschillende huidparameters. 

Lees meer

Skin Collagen Synergy € 71,00
SKIN VIT A+ € 30,00
SKIN ANTIOXIDANT € 41,00
Skin Moisture Lock € 85,00
SKIN COMPLETE € 63,00
Skincare Ultimate € 81,00
Skin Vitality € 41,00
SKIN OMEGAS+ € 39,00
Skin Moisture IQ € 86,00
Skin Youth Biome € 67,00
Skin Collagen Support € 47,00
Skin Vit C € 33,00
 
Wat is het verschil met andere supplementen die ik overal kan verkrijgen? Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en zijn gemakkelijk op te nemen door je lichaam. De supplementen werken in synergie met je skincare van buitenaf waardoor je sneller, maar ook meer resultaat bereikt. 


Wanneer stop ik met het nemen van mijn huidsupplementen?

Stoppen met het nemen van Advanced Nutrition Programme heeft hetzelfde effect als stoppen met je skincare producten aan de buitenkant. Je huidconditie gaat achteruit. Je stopt ook niet met het eten van groenten en fruit omdat je weet dat ze vitamines bevatten die noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid. Blijven innemen is de boodschap! Thank us later ;-)


Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?

Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden opgenomen door het bloed en worden afgegeven aan de organen (hart, longen, nieren, enz.). Je huid is je grootste orgaan en profiteert jammer genoeg als laatste van diezelfde voedingsstoffen. Vergelijk het met een trein: aan het station stappen vele mensen op. Bij elke halte (hart, longen,...) stappen er een aantal passagiers af. Wanneer de trein de eindhalte (huid) heeft bereikt, zit er zo goed als niemand meer op en zo blijven er dus nog weinig voedingsstoffen over voor jouw huid. Wanneer je naast gezonde voeding ook supplementen neemt die hoog gedoseerd zijn, profiteert je hele lichaam hiervan, maar blijft er ook voldoende over voor je huid. Hierdoor kan ook je huid gebruik maken van deze voedingsstoffen en zal deze hierdoor zichtbaar verbeteren.

 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.
Kies een uitvoering:
  • SKIN VIT A+ - 60 Stuks

Bestellen
Kies een uitvoering:
  • SKIN ANTIOXIDANT - 60 Stuks

Bestellen
Kies een uitvoering:
  • SKIN COMPLETE - 2x 60 Capsules

Bestellen
Kies een uitvoering:
  • SKIN OMEGAS+ - 180 Capsules (€ 86,00)
  • SKIN OMEGAS+ - 60 Capsules

Bestellen
Kies een uitvoering:
  • 1 pot (60 caps)

Bestellen