Whatsapp

Lash Lift

Yes! Je hebt een afspraak voor Lash Lift! We willen je voorzien van de mooiste wimpers. Lees onderstaande informatie dus goed door voor je afspraak. Twijfel je? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Zwangerschap of borstvoeding 
Wie wil er nu niet beeldig in het kraambed liggen? 
Toch is het onverstandig om tijdens een zwangerschap Lash Lift toe te passen. 
Het kan zeker geen kwaad voor het ongeboren kind, maar je hormonen kunnen ervoor zorgen dat de krul in je wimpers minder goed pakt en houdt. Om diezelfde reden raden we Lash Lift ook af bij borstvoeding.

Korte wimpers
Heb je hele korte wimpers dan is het voor de specialist lastiger om er een mooie krul in te maken en zal het resultaat van de behandeling mogelijk minder zijn dan je verwacht. Twijfel je of je wimpers lang genoeg zijn voor de behandeling? Loop dan even binnen, zodat we ze kunnen beoordelen. 

Overgevoelige ogen
Heb je last van extreem gevoelige ogen dan is het niet raadzaam om een Lash Lift behandeling te ondergaan. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een permanent vloeistof die de ogen extra kan irriteren. 

 

VOOR DE BEHANDELING

Voor optimaal resultaat is het fijn als je zonder make-up op de afspraak verschijnt. Geen mascara, eyeliner of oogschaduw bedoelen we hier mee.


NA DE BEHANDELING

Houd er rekening mee dat je wimpers de eerste 24-48 uur na de behandeling niet nat mogen worden en dat je gedurende deze tijd ook geen mascara mag aanbrengen op je wimpers. De permanent vloeistof werkt deze tijd namelijk nog door. Let op, sauna, stoombaden en intensief sporten wordt i.v.m. vochtig worden van de wimpers ook afgeraden gedurende deze periode. 


VERVOLGBEHANDELING

Laat minimaal 8 weken tussen je behandelingen om een zo mooi mogelijk resultaat te behouden. 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.