Whatsapp

Huidveroudering

Naarmate je huid ouder wordt, vertoont ze steeds meer tekenen van veroudering. Slechts 20% daarvan wordt veroorzaakt door het natuurlijke verouderingsproces. Dat betekent dat maar liefst 80% wordt veroorzaakt door externe factoren, zoals voeding, milieuverontreiniging, roken, stress en zon. Je kunt er dus zelf heel veel aan doen om je huid te verjongen of een ‘jonge’ huid te houden. Hier lees je wat de mogelijkheden zijn voor anti-aging behandeling.


Verouderingsprocessen

De laatste jaren zijn wetenschappers steeds beter gaan begrijpen hoe de biochemische processen in de huid werken. Dit zijn processen die het huidverouderingsproces versnellen met als gevolg rimpels, hyperpigmentatie en verslapping. Ze verminderen het herstelmechanisme van je huid, dragen bij aan de afbraak en verminderde aanmaak van collageen en zijn verantwoordelijk voor verlies aan elasticiteit.
Wil je graag een jeugdige huid behouden, dan is het belangrijk om op deze processen te werken. Dit kan door middel van goede skincare en professionele behandelingen.
 Hoogwaardige behandelingen

Bij Skin Care Center in Den Bosch bieden we exclusieve, hoogwaardige gezichtsbehandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen we door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, vaak in combinatie met hightech apparatuur. Maak kennis met HydroPeptide Customized, SkinPen, bindweefselmassage en MeLine voor je huid. Je zult versteld staan van het resultaat!

Maak snel een afspraak of loop eens bij ons binnen voor meer informatie.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.