Whatsapp

FaceLITE Masker - Jouw natuurlijke facelift

FACELITE
€ 399,00 € 349,00
Op voorraad
-
+
 • Vóór 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf € 40,00
 • Gedurende openingstijden direct af te halen op Klein Lombardje 2
 • Je spaart punten voor korting op producten
 • Met liefde voor jou verpakt

Jouw Natuurlijke Facelift

Werk thuis aan je gezondste huid ooit! Wij zijn mega fan van de FaceLite. Veel van onze medewerkers gebruiken deze op dagelijkse basis en al meer dan 200 tevreden klanten gingen je voor. We hebben ook een FaceLite die je in onze winkel kan proberen, kom zeker langs!

Wat kun je verwachten van FaceLite?

 • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
 • De vochtbalans verbetert
 • Rosacea of diffuse roodheid vermindert
 • De huid wordt gladder
 • De spankracht en de elasticiteit van je huid verbetert
 • Algehele versteviging van de huid.
   

Deze FaceLite is ontwikkeld door de makers van onze Omnilux Lumière. Met deze lamp hebben wij al zo veel fantastische resultaten bereikt dat we direct enthousiast waren over de thuisvariant. 10 minuten per dag is voldoende om je huid te verjongen, energie te geven en te herstellen!


Tip: ondersteun met de FaceLite het herstel van je huid én versterk het resultaat van de professionele behandeling. 

Gebruik de FaceLite op een schone huid of in combinatie met een licht doorlaatbaar product zoals Circular Hydrating Serum, Calm Water Gel of Daily Drench.

Reinig met een vochtige doek.

Op dit apparaat wordt 1 jaar garantie verstrekt door de leverancier!
 
Ben je benieuwd of een product geschikt is voor jouw huid,
of heb je andere vragen?

Onze Skin Advisor staat voor je klaar om deze te beantwoorden.
Stuur een e-mail naar info@skincarecenter.nl of
bel/Whatsapp naar 073-6120078.

Hoe werkt het?

FaceLite heeft in samenwerking met Omnilux Medical een LED masker ontwikkeld voor huidverjonging, huidherstel en huidverbetering. De FaceLite LED is een 100% natuurlijke en veilige methode en maakt gebruik van de kracht van zuiver rood licht. Het is een flexibel masker dat zeer gemakkelijk op je gezicht aan te brengen is. Met slechts 10 minuten per dag gedurende 3 à 4 weken is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging zichtbaar.


Het huidverouderingsproces

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat hoort bij het ouder worden. Dit proces stoppen is helaas niet mogelijk. Wel kan huidveroudering vertraagd worden en is het mogelijk de huid die ouder geworden is, te laten verjongen. De effecten van de schade die de huid in de loop der jaren heeft opgelopen, kunnen teruggedrongen worden door FaceLite LED-lichttherapie.


Wat is FaceLite LED lichttherapie

De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht (633Nm golflengte) is wetenschappelijk aangetoond. Studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert.


Reviews

★★★★★ - Carolijn
Ik heb de facelite nu zo'n drie weken en het is een mooi product. Ik gebruik hem bijna elke avond even 10 minuten, even tijd voor jezelf. Mijn huid is al merkbaar rustiger geworden, de roodheid is minder en de lijntjes worden zachter. Het is makkelijk in gebruik en het is een verwenmomentje.
Zeker een aanrader.

★★★★★ - Héloïse
Ik ben echt zeer tevreden over de facelite. Ik merk dat mijn huid een stuk soepeler is, ook sneller herstelt na wat maskne, mijn sproetjes heel blij maakt én dat mijn littekentjes van vorige zware acne periodes vervagen. Echt top! Ik raad het iedereen aan!

★★★★★ - Esmeralda
Een goede gezichtsbehandeling is voor mij altijd een feestje en een cadeau. Vanwege mijn acne huid is het min of meer gestart uit noodzaak en al snel de voordelen ervan gaan inzien. Ik heb een druk leven en naar een behandeling kan ik echt uitkijken. Even me-time! En ja, dan komt COVID-19 en het bericht dat de salons dicht gaan..... Ook al zorg je nog zo goed voor je gezicht, hoe krijg je dat salon gevoel en me-time ook thuis? Nou..... met de FaceLite! Ik zag het voorbijkomen in een nieuwsbrief (eigenlijk mijn man) en was meteen nieuwsgierig. Belletje gepleegd en na de heldere en deskundige uitleg was ik om en meteen besteld. Het was het wachten waard en wat een feest toen Minou voor de deur stond met de FaceLite! Meteen de doos open gemaakt en de beschrijving doorgenomen (heldere uitleg en ben je zo doorheen) en meteen opgeladen. De dag erna, op vrijdagavond, heerlijk mijn huispak aangedaan, gezicht goed schoongemaakt en met de FaceLite op voor de TV naar The Voice of Holland gaan kijken. Tien minuten en wat was dat genieten! Het werkt heel simpel, het masker voelt heel comfortabel aan en ik overdrijf niet maar meteen na die eerste keer zag mijn gezicht er ontspannen uit. Zelfs mijn man viel het op. Ik gebruik de FaceLite 3x per week en is voor mij echt een klein wellness momentje geworden waar ik erg naar uit kan kijken en enorm van geniet en mijn huid knapt er zichtbaar van op. Ik vind het echt een top uitvinding en als de salon straks weer open gaat blijft de FaceLite een mooie aanvulling voor thuis. Ik kan het echt iedereen aanraden! 
Andere klanten kochten ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.