Whatsapp

Alle beoordelingen

Nikie
Ik heb gisteren mijn 3de skinpen behandeling gehad bij Armanda. 
Ik keek enorm uit naar deze laatste behandeling van de kuur. Per behandeling zie ik mijn huid significant verbeteren. Fijn om goed en professioneel advies te krijgen van Armanda. We gaan nu samen kijken naar een vervolg behandeling om het optimale resultaat te behalen. En ik ben fan van de producten en supplementen die stuk voor stuk zoveel toevoegen. Het is en blijft gewoon heerlijk om bij jullie te komen!

 
Heleen
Altijd is het weer fijn om te komen, goede behanding en fijne sfeer in jullie pand!
Wendy
Heel goed geholpen door Irene. Duidelijk verhaal! Dankjewel!
Mendy
Echt super fijn geholpen door Nanda, zij is erg deskundig en legt alles super goed uit. Ben blij met mijn gekochte producten en kijk uit naar de volgende (geadviseerde) behandelingen!
Adriana
Bij binnenkomst word je warm welkom geheten en Daniëlle is direct belangstellend naar hoe het is met mij en m’n huid. Direct wordt de behandeling aangepast als ze ziet dat dit nodig is. Ik ben elke keer weer verbaasd over de professionaliteit en de manier waarop ze schakelt. Daarnaast is het gesprek ook gewoon waardevol!
Aniek
Lisan vertelde duidelijk over wat de behandeling inhield en welke producten ze gebruikte. Ze had duidelijk tips wat betreft producten maar ik voelde me niet verplicht iets te kopen. Uiteraard wel gedaan ;-)
Monika
Altijd een goede vibe en rust en top behandeling.
Helma
Mijn huid voelt weer heerlijk gehydrateert aan en de behandeling was weer zeer prettig bij Lobke.
Conny
Er wordt goed bekeken wat je huid nodig heeft. En er wordt tijd en aandacht aan besteed. ( Nanda)
Yvonne
Een ***** 5 sterren behandeling. Babette let op details. Me-Time in optima forma!
Stefanie
Femke deed het hartstikke fijn en gaf fijne toelichting bij elke stap.
Lisa
Super fijn geholpen gisteren met mijn wenkbrauwen! Precies wat ik weer voor ogen had!
Eveline
Weer een heerlijk moment voor mezelf gehad waarbij renee mijn huid goed heeft verzorgd. Hierdoor weer een stralende huid.
Sanne
De service was heel goed, namen echt de tijd voor je en keken ook echt heel goed wat nodig was voor jou huid
Adriana
Ook deze keer door Daniëlle geholpen en wederom zeer tevreden over de manier waarop zij de behandeling doet. Ze neemt je mee door het hele proces en ze is professioneel maar heel benaderbaar!
Jessica
Het is altijd heerlijk bij Skin Care! Je wordt goed en vooral eerlijk geholpen. Aan de hand van mijn huid conditie wordt een passende behandeling gemaakt! Heerlijk!
Debbie
Zeer professionele behandeling, erg goed en geweldige service.
Inge
Echt genoten, quality time voor mezelf. Ik stond versteld van het resultaat na slechts 1 behandeling. Daarnaast heb ik de uitleg van Micky als zeer prettig ervaren!
Alexandra
Een bezoek aan jullie ervaar ik iedere keer weer als een feestje. Nanda kent mij en mijn huid en 'groeit' met mij mee. Haar advies is persoonlijk en op maat, waardoor ik ook weet hoe ik mijn huid zelf het beste kan verzorgen.
Paul
Vlotte zaak, goed personeel
Manou
Snel, vlot en goed. Mooie zaak
Romy
Elke keer weer een heerlijke behandeling, mijn huid knapt er ontzettend van op. En de leuke klets en goede adviezen die je krijgt.
C.G.
Ik kom er zeer regelmatig en kan hier altijd weer rekenen op goede kwaliteit (producten en behandelingen) en fijne service, waarbij meegedacht wordt met de klant. Klantvriendelijkheid en proffesionaliteit staan voor SCC duidelijk centraal, wat merkbaar is bij ieder contact.
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.