Alle beoordelingen

Debbie
Zeer professionele behandeling, erg goed en geweldige service.
Inge
Echt genoten, quality time voor mezelf. Ik stond versteld van het resultaat na slechts 1 behandeling. Daarnaast heb ik de uitleg van Micky als zeer prettig ervaren!
Brigitte
Fijne behandeling, zorgvuldig uitgevoerd, uitgeruste voeten en prachtige nagels! Onwijs bedankt weer!
Mieke
Ontvangst met een kopje thee en daarna een professionele behandeling van mijn voeten, met zo'n heerlijke scrub massage tot slot. Even een rust moment voor mezelf. Een hele ontspannen sfeer.
Alexandra
Een bezoek aan jullie ervaar ik iedere keer weer als een feestje. Nanda kent mij en mijn huid en 'groeit' met mij mee. Haar advies is persoonlijk en op maat, waardoor ik ook weet hoe ik mijn huid zelf het beste kan verzorgen.
Paul
Vlotte zaak, goed personeel
Manou
Snel, vlot en goed. Mooie zaak
Romy
Elke keer weer een heerlijke behandeling, mijn huid knapt er ontzettend van op. En de leuke klets en goede adviezen die je krijgt.
Judith
Dezelfde dag nog een afspraak kunnen regelen voor mijn onderhuidse bult. Deze bleek te heftig om door te kunnen prikken, netjes doorverwezen naar de huisarts en wat samples meegekregen om het te helpen. En dat allemaal gratis! Wat een top service en mensen, nette zaak, zeer tevreden! Ik ga zeker een keer terug voor een behandeling!
C.G.
Ik kom er zeer regelmatig en kan hier altijd weer rekenen op goede kwaliteit (producten en behandelingen) en fijne service, waarbij meegedacht wordt met de klant. Klantvriendelijkheid en proffesionaliteit staan voor SCC duidelijk centraal, wat merkbaar is bij ieder contact.
 
Esmee
Hele professionele salon voor manicure, pedicure, IPL en gezichtsbehandelingen.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.