Whatsapp

Alle behandelingen

Behandelingen

Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Reserveer dan een Discovery, jouw Skin Expert adviseert je welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidzorg en stelt een op maat gemaakt behandel- en product advies op.
HydroPeptide
HydroPeptide
De HydroPeptide behandeling is geschikt voor iedereen die wil werken op (preventief) anti aging, ongeacht je huidtype of huidzorg. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en -wensen. Of je nu wilt werken op huidverslapping, rimpels, een gevoelige huid, onzuiverheden of pigmentvlekken.
Dermalogica Customized
Dermalogica Customized
Heb je last van een doffe, gevoelige of onzuivere huid? De Dermalogica Customized behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De combinatie van geavanceerde apparatuur en krachtige ingrediënten bieden jouw huid direct én langdurig resultaat.
Environ
Environ
De huid verliest dagelijks vitamine A, alsook antioxidanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren. Environ is ervan overtuigd dat de huid leeft, en dat vitamine A als de zuurstof is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn.
Microneedling
Microneedling
Ga jij voor het beste van het beste als het aankomt op je huid? Dan kies je voor medisch microneedlen met SkinPen. SkinPen vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime en maximaal resultaat.
HydraFacial™
HydraFacial™
Ben je opzoek naar een gezonde, glowy huid? Dan is HydraFacial™ misschien wel jouw match. Deze behandeling is voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
Wil je minder pigmentvlekken? MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we tot 95% van de pigmentvlekken kunnen verwijderen.
buccalmassage
buccalmassage
Buccalmassage is dé trend op het gebied van huidverbeterende massages. Deze massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en stimuleert zowel de doorbloeding als de collageenaanmaak. Een ware work-out voor je gezicht.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Ben je opzoek naar een verstevigende gezichtsbehandeling? Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Heb je last van een doffe huid of fijne lijntjes? Dan zou een chemische peeling een oplossing voor jouw huidprobleem kunnen zijn. Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.