Whatsapp
  • Zoeken

Alle behandelingen

Behandelingen

Pedicure
Pedicure
Heb je last van voetproblemen zoals eelt, likdoorns of pijnlijke kloofjes? Of wil je gewoon dat ze er netjes en verzorgd uit zien? Reserveer dan een pedicurebehandeling.
Manicure
Manicure
Wil je graag mooi verzorgde handen? Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.
Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Reserveer dan een Discovery, jouw Skin Expert adviseert je welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidzorg en stelt een op maat gemaakt behandel- en product advies op.
HydraFacial™
HydraFacial™
Ben je opzoek naar een gezonde, glowy huid? Dan is HydraFacial™ misschien wel jouw match. Deze behandeling is voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
ProSkin Expert Active
ProSkin Expert Active
Heb je last van een doffe, gevoelige of onzuivere huid? De ProSkin Expert Active behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De combinatie van geavanceerde apparatuur en krachtige ingrediënten bieden jouw huid direct én langdurig resultaat.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Heb je last van een doffe huid of fijne lijntjes? Dan zou een chemische peeling een oplossing voor jouw huidprobleem kunnen zijn. Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
Wil je minder pigmentvlekken? MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we tot 95% van de pigmentvlekken kunnen verwijderen.
MicroNeedling
MicroNeedling
Ben je opzoek naar een behandeling die rimpels, verslapping en grove poriën aanpakt? Kijk dan eens naar Microneedling. MicroNeedling is een zeer effectieve behandeling voor het verstevigen, egaliseren en versterken van je huid.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Ben je opzoek naar een verstevigende gezichtsbehandeling? Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Acne
Acne
Krijg je je onzuiverheden maar niet onder controle? Als je een huid hebt met veel onzuiverheden en ontstekingen, kun je bij Skin Care Center terecht voor acne behandelingen. Deze behandelingen zijn gericht op het reinigen, kalmeren en helen van je huid en helpen bij het onder controle krijgen van acne klachten.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.