Whatsapp

Alle behandelingen

Behandelingen

Pedicure
Pedicure
Heb je last van voetproblemen zoals eelt, likdoorns of pijnlijke kloofjes? Of wil je gewoon dat ze er netjes en verzorgd uit zien? Reserveer dan een pedicurebehandeling.
Manicure
Manicure
Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.
Jouw eerste afspraak
Jouw eerste afspraak
Wanneer je voor het eerst een afspraak maakt voor een gezichtsbehandeling vinden wij het belangrijk op de hoogte te zijn van al jouw wensen en behoeften. Om deze reden starten we dan ook altijd met een Discovery Treatment.
NIEUW! HydraFacial™
NIEUW! HydraFacial™
HydraFacial™ is een behandeling voor iedereen die een huid wenst die straalt! De behandeling is hydraterend, verstevigend, zuiverend, kalmerend en levert onmiddelijke en langdurige resultaten die je écht kunt zien en voelen.
ProSkin Expert Active
ProSkin Expert Active
De ProSkin Expert Active behandeling is onze meest geavanceerde behandeling. Hierin worden onze handen gecombineerd met krachtige ingrediënten en specialistische apparatuur.
pigmentbehandeling
pigmentbehandeling
MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken. Dit intensieve behandeltraject zorgt ervoor dat we 95% van de pigmentvlekken kunnen aanpakken.
Chemische Peeling
Chemische Peeling
Pro Power Peel is Dermalogica’s meest intensieve peeling tot nu toe en pakt huidzorgen als fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade, vermoeide huid en acne aan.
MicroNeedling
MicroNeedling
MicroNeedling is een zeer effectieve behandeling voor het verstevigen, egaliseren en versterken van je huid.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Een cosmetische bindweefsel massage is dé perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels en huidverslappingen.
Acne
Acne
Als je een huid hebt met veel onzuiverheden en ontstekingen, kun je bij Skin Care Center terecht voor acne behandelingen. Deze behandelingen zijn gericht op het reinigen, kalmeren en helen van je huid.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.