Whatsapp

MeLine pigmentbehandeling

MeLine - de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentvlekken.

De combinatie van professionele behandelingen en consequente thuisverzorging zorgt ervoor dat 95% van de pigmentvlekken kunnen worden aangepakt. Beide zijn zodanig geformuleerd, dat de actieve ingrediënten elkaar versterken. In sommige gevallen kunnen we het pigment zelfs helemaal verwijderen! Een bijkomend voordeel is dat de peelingbehandeling ook gelijk de tekenen van huidveroudering zichtbaar verminderd.

Lees meer


De oorzaak van pigmentvlekken

Er zijn veel verschillende soorten pigmentvlekken. Of we deze goed kunnen behandelen hangt af van hoe het pigment is ontstaan. Heb je bijvoorbeeld je leven lang al sproeten, dan zit dit in je genen en zullen deze nooit helemaal verdwijnen. Een zwangerschapsmasker (melasma), pigment ontstaan door teveel zon of een oudersdomsvlek zijn daarentegen wel goed te behandelen. Ook pigment dat is achtergebleven na acne of ontstekingen kan worden behandeld met MeLine.   
 

Over MeLine

MeLine is een Spaans merk dat is opgericht door Dr. Fernando Bouffard. Dit is een internationaal erkend farmaceutisch specialist op het gebied van dermatologische producten en behandelen van pigmentvlekken. Zijn expertise gecombineerd met een geweldig team van professionals, heeft gezorgd voor het ontstaan van MeLine. Geen concept is vergelijkbaar dankzij unieke producten en bewezen resultaten.

In tegenstelling tot andere pigmentbehandelingen werkt MeLine op celniveau. Naast het verminderen van pigmentvlekken, helpt het de ongecontroleerde aanmaak van pigment te voorkomen. Dit wordt bereikt door unieke, intensieve ingrediënten zoals tranexaminezuur. 

Een fijne bijkomstigheid van een MeLine behandeling, is dat we in de meeste gevallen het hele gezicht behandelen. De behandelingen en producten zorgen niet alleen voor het verhelderen van het pigment, maar verbeteren de structuur van je huid en verminderen fijne lijntjes.
 


MeLine BehandeltrajectenMeLine Face Treatment 

De Meline Face Treatment is de behandeling waarin we het hele gezicht behandelen. Het behandeltraject bestaat uit gemiddeld 3-8 behandelingen met een tussenperiode van 6-8 weken. Tijdens dit traject wordt er afgewisseld tussen intensieve peelings en microneedling. Op deze manier pakken we het pigment in alle lagen van de huid aan. Houd tijdens dit traject rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen na de behandeling, waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 

Het eindresultaat van het pigment behandeltraject wordt voor 50% bepaald door de professionele behandelingen en voor 50% door consequente thuisverzorging. Gedurende de hele kuur gebruik je daarom thuis de geadviseerde producten om de behandelingen te ondersteunen en zo het gewenste resultaat te behalen.


MeLine Dark Circles Treatment

Het behandelen van pigmentvlekken rondom de ogen is vergelijkbaar met de Meline Face Treatment. Dit traject bestaat uit 3 peelings. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen na iedere behandeling, waarbij de huid rondom de ogen oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 
 
Het eindresultaat van het pigment behandeltraject wordt voor 50% bepaald door de professionele behandelingen en voor 50% door consequente thuisverzorging. Gedurende de hele kuur gebruik je daarom thuis de geadviseerde producten om de behandelingen te ondersteunen en het gewenste resultaat te behalen.


MeLine Spot Treatment

Een pigmentvlek die behandeld kan worden met de Meline Spot Treatment kun je herkennen aan scherpe randen. Je zou er als het ware met een pen een lijntje omheen kunnen tekenen. Bijvoorbeeld een ouderdomsvlek.  De Spot Treatment is vaak een éénmalige behandeling waarbij we de pigmentvlek met zuren aanstippen. Hierdoor vormt er een korst op de plaats van de pigmentvlek. Na een aantal dagen komt het korstje los van de huid en daarmee het pigment. Na deze behandeling start je thuis met de nazorg. Het volledige genezingsproces duurt gemiddeld 4-8 weken. 

Het eindresultaat van de Meline Spot Treatment wordt voor 50% bepaald door de professionele behandelingen en voor 50% door consequente thuisverzorging. Na de behandeling gebruik je daarom thuis de geadviseerde producten om de behandeling te ondersteunen en zo het gewenste resultaat te behalen. 

 

Belangrijke informatie voor je een MeLine pigment behandeltraject start

Het is belangrijk om je te beseffen dat het resultaat van de behandeling alleen blijvend is wanneer je de zon(nebank) volledig vermijdt. Gebruik dagelijks een zonbescherming met minimaal factor 30. Smeer hier op zonnige dagen iedere 2 uur je huid goed mee in. Draag een pet/hoed en zonnebril om je huid extra te beschermen. Starten met Meline


Ben je enthousiast geworden en wil je dit behandeltraject graag ondergaan? 
Meer informatie over de MeLine pigmentbehandeling, de prijzen van de behandeltrajecten en onze online boekingsmogelijkheden vind je hier. 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.