Whatsapp
  • Zoeken

MeLine pigmentbehandeling

MeLine - de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentvlekken.

De combinatie van professionele behandelingen en consequente thuisverzorging zorgt ervoor dat 95% van de pigmentvlekken kunnen worden aangepakt. Beide zijn zodanig geformuleerd, dat de actieve ingrediënten elkaar versterken. In sommige gevallen kunnen we het pigment zelfs helemaal verwijderen! Een bijkomend voordeel is dat de peelingbehandeling ook gelijk de tekenen van huidveroudering zichtbaar verminderd.

Lees meer


De oorzaak van pigmentvlekken

Er zijn veel verschillende soorten pigmentvlekken. Of we deze goed kunnen behandelen hangt af van hoe het pigment is ontstaan. Heb je bijvoorbeeld je leven lang al sproeten, dan zit dit in je genen en zullen deze nooit helemaal verdwijnen. Een zwangerschapsmasker (melasma), pigment ontstaan door teveel zon of een oudersdomsvlek zijn daarentegen wel goed te behandelen. Ook pigment dat is achtergebleven na acne of ontstekingen kan worden behandeld met MeLine.   
 

Over MeLine

MeLine is een Spaans merk dat is opgericht door Dr. Fernando Bouffard. Dit is een internationaal erkend farmaceutisch specialist op het gebied van dermatologische producten en behandelen van pigmentvlekken. Zijn expertise gecombineerd met een geweldig team van professionals, heeft gezorgd voor het ontstaan van MeLine. Geen concept is vergelijkbaar dankzij unieke producten en bewezen resultaten.

In tegenstelling tot andere pigmentbehandelingen werkt MeLine op celniveau. Naast het verminderen van pigmentvlekken, helpt het de ongecontroleerde aanmaak van pigment te voorkomen. Dit wordt bereikt door unieke, intensieve ingrediënten zoals tranexaminezuur. 

Een fijne bijkomstigheid van een MeLine behandeling, is dat we in de meeste gevallen het hele gezicht behandelen. De behandelingen en producten zorgen niet alleen voor het verhelderen van het pigment, maar verbeteren de structuur van je huid en verminderen fijne lijntjes.
 


MeLine BehandeltrajectenMeLine Face Treatment 

Het behandeltraject van de Face Treatment bestaat uit gemiddeld 3-8 behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er afgewisseld tussen intensieve peelings en microneedling. Op deze manier pakken we het pigment in alle lagen van de huid aan. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 

Het startpakket bevat de eerste 3 behandelingen van het behandeltraject. Na de laatste behandeling bekijken we of het gewenste resultaat is behaald. Is het gewenste resultaat nog niet bereikt, dan worden er extra behandelingen ingezet. Het eindresultaat van het behandeltraject wordt voor 50% bepaald door de professionele behandelingen en voor 50% door de thuisverzorging. 
Gedurende de hele kuur gebruik je daarom thuis alle geadviseerde producten om de behandelingen te ondersteunen en optimaal resultaat te behalen.


MeLine Dark Circles Treatment

Het behandeltraject voor het behandelen van pigmentvlekken rondom de ogen is vergelijkbaar van met het Face Treatment behandeltraject. Dit traject bestaat uit 3 peelings. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid rondom de ogen oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer. 

Het startpakket bevat 3 behandelingen en de basis producten die nodig zijn voor het behandelen van de huid thuis. 


MeLine Spot Treatment

De Spot Treatment is een éénmalige behandeling waarbij we de pigmentvlek met zuren aanstippen Hierdoor vormt er een korst op de plaats van de pigmentvlek. Na deze behandeling start je thuis met de nazorg. Het genezingsproces duurt gemiddeld 4-8 weken. 

Een pigmentvlek die behandeld kan worden met de Spot Treatment kun je herkennen aan de scherpe randen. Je zou er als het ware met een pen een lijntje omheen zou kunnen tekenen. Bijvoorbeeld een ouderdomsvlek.

Mocht na 1 behandeling het gewenste resultaat toch nog niet zijn bereikt dan is het mogelijk een 2e behandeling te reserveren. 
 

 

Belangrijke informatie voor je een MeLine pigment behandeltraject start

Het is belangrijk om je te beseffen dat het resultaat van de behandeling alleen blijvend is wanneer je de zon(nebank) volledig vermijdt. Gebruik dagelijks een zonbescherming met minimaal factor 30. Smeer hier op zonnige dagen iedere 2 uur je huid goed mee in. Draag een pet/hoed en zonnebril om je huid extra te beschermen. Starten met MelineBen je enthousiast geworden en wil je dit behandeltraject graag ondergaan? 
Meer informatie over de MeLine pigmentbehandeling, de prijzen van de behandeltrajecten en onze online boekingsmogelijkheden vind je hier. 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.