FaceLITE - Jouw natuurlijke facelift

Huidverbeterende Tools

Jouw Natuurlijke Facelift


Nu tijdelijk met 10% korting én een gezichtsbehandeling@home t.w.v. €16,95 cadeau.  (Kortingscode: HAPPY2021)


Wat kun je verwachten van FaceLite?

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert
  • Rosacea of diffuse roodheid vermindert
  • De huid wordt gladder
  • De spankracht en de elasticiteit van je huid verbetert
  • Algehele versteviging van de huid.
     

Deze FaceLite is ontwikkeld door de makers van onze Omnilux Lumière. Met deze lamp hebben wij al zo veel fantastische resultaten bereikt dat we direct enthousiast waren over de thuisvariant. 10 minuten per dag is voldoende om je huid te verjongen, energie te geven en te herstellen!


Tip: wanneer we straks weer open zijn, ondersteun je met de FaceLite het herstel van je huid én versterk je het resultaat van de professionele behandeling. 

Gebruik de FaceLite op een schone huid of in combinatie met een licht doorlaatbaar product zoals Skin Hydrating Masque, Skin Hydrating Booster of Calm Water Gel.

Reinig met een vochtige doek.

1 jaar garantie. 
 
€ 389,00
Op voorraad
-
+

Hoe werkt het?

FaceLite heeft in samenwerking met Omnilux Medical een LED masker ontwikkeld voor huidverjonging, huidherstel en huidverbetering. De FaceLite LED is een 100% natuurlijke en veilige methode en maakt gebruik van de kracht van zuiver rood licht. Het is een flexibel masker dat zeer gemakkelijk op je gezicht aan te brengen is. Met slechts 10 minuten per dag gedurende 3 à 4 weken is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging zichtbaar.


Het huidverouderingsproces

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat hoort bij het ouder worden. Dit proces stoppen is helaas niet mogelijk. Wel kan huidveroudering vertraagd worden en is het mogelijk de huid die ouder geworden is, te laten verjongen. De effecten van de schade die de huid in de loop der jaren heeft opgelopen, kunnen teruggedrongen worden door FaceLite LED-lichttherapie.


Wat is FaceLite LED lichttherapie

De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht (633Nm golflengte) is wetenschappelijk aangetoond. Studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert.
Andere klanten kochten ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.
Kies een uitvoering:
  • 40 ml

Bestellen
Kies een uitvoering:
  • 22 ml

Bestellen