Whatsapp
  • Zoeken

Sluiting pedicure- en manicure afdeling

 

Helaas moeten we jullie, als vaste klanten van Skin Care Center, meedelen dat wij per 1 oktober ’22 stoppen met het geven van onze manicure- en pedicure behandelingen. Wellicht heeft u als klant ervaren dat sinds een aantal maanden het maken van een afspraak voor deze behandeling niet gemakkelijk was. We waren genoodzaakt om te werken met wachtlijsten waar zowel wij als u niet blij van worden. 

Gezien de huidige economie, waarbij het aantrekken van nieuw en passend personeel een grote uitdaging blijkt te zijn, krijgen wij onze onderbezetting niet op een gezond niveau zoals u van ons gewend bent.

Met spijt delen we u daarnaast mede dat een aantal van onze vaste medewerkers hun baan hebben opgezegd, uiteraard met een begrijpelijke reden hun dromen na te jagen elders. 

De enorme vraag naar pedicure- en manicure behandelingen kunnen wij met onze huidige krappe bezetting niet aan, daarom heb ik Minou, als eigenaresse van Skin Care Center, met tegenzin besloten om te stoppen met de manicure- en pedicure behandelingen. Wij als organisatie staan voor kwaliteit, flexibiliteit maar vinden het enorm belangrijk dat er een prettige werksfeer heerst voor onze medewerkers.

Het valt mij dan ook enorm zwaar dat ik deze beslissing moet nemen na zoveel jaren te hebben gebouwd aan een fantastisch vast netwerk binnen het manicure en pedicure gedeelte. Als klant binnen dit onderdeel wil ik u persoonlijk heel erg bedanken in het vertrouwen in ons, de medewerkers en in mij. Ik hoop dat ik via deze weg jullie zo persoonlijk mogelijk heb kunnen meenemen in de uitleg van deze moeilijke beslissing en dat we de komende weken nog een fijne tijd kunnen hebben. Uiteraard zal Skin Care Center de huidverbeterende behandelingen blijven voortzetten zoals u van ons gewend bent en staan onze Skin Experts voor u klaar. 

Dank je wel, Minou Kroezen - Smoorenburg
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.