Whatsapp

Huidanalyse door middel van foto's

Huidanalyse met Observ520.
 

Je huid verandert constant. Dit heeft allerlei oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan de wisseling van het seizoen, de producten die je gebruikt, je stresslevel, voeding of doordat je ouder wordt. Het is daarom belangrijk om steeds te blijven kijken naar de huid en haar behoeftes. Om deze reden staan we bij Skin Care Center voor personalisatie. Iedere behandeling weer analyseren we je huid en adviseren we je of jouw huidroutine een aanpassing nodig heeft. Dit doen we door naar je huid te kijken maar ook door regelmatig foto's van je huid te maken met de Observ520. Dit huidanalyse apparaat maakt 6 foto’s van je huid. Deze foto’s geven je Skin Expert de mogelijkheid om te zien wat er zich in de diepere lagen van je huid afspeelt. 

Lees meer
Onze behandelingen
Huidanalyse + Huidscan met de Observ520
Boek deze behandeling bij je huidverbeterende behandeling voor een tussentijdse check of adviesgesprek.

Huidanalyse

Samen bekijken we hoe het met je huid is en stellen hiervoor een huidroutine samen afgestemd op jouw huid van dat moment. Doordat we ieder seizoen een nieuwe foto maken, kunnen we vaststellen en visueel maken of we op de goede weg zitten. Ons huid- en behandeladvies is hiermee dus altijd afgestemd om jouw huid en behoeften.

Deze uitgebreide huidanalyse wordt gedaan voorafgaand aan productadvies, tijdens een bezoek aan onze winkel of voorafgaand  aan een huidverbeterend behandeltraject.
Het is mogelijk om je persoonlijke analyse per e-mail te ontvangen.

Kom je voor het eerst bij Skin Care Center? Boek dan de Discovery.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.