Whatsapp

Memberships

Als klant bij Skin Care Center kun je rekenen op uitstekende behandelingen, professionele producten en een fijne totaal beleving tijdens je bezoek. We zijn dan ook dankbaar dat we zoveel vaste klanten hebben die ons regelmatig bezoeken. Je kunt ook Member worden bij Skin Care Center. Met dit Membership kun je voor een vast bedrag per maand terecht voor je behandeling en profiteer je van vele extra's.

Wil je graag Member worden van Skin Care Center? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. 
Skincare Membership € 69,00 per maand
Met het Skincare Membership kom je iedere 6 weken voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling en profiteer je van extra voordeel!
Skincare VIP Membership € 110,00 per maand
Met het Skincare VIP Membership kom je iedere maand voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling en profiteer je van extra voordeel!
Pedicure 30 minuten Membership € 26,50 per maand
Met het Pedicure 30 minuten Membership kom je iedere 6 weken voor een pedicure behandeling van 30 minuten en profiteer je van extra voordeel!
Pedicure 45 minuten Membership € 37,50 per maand
Met het Pedicure 45 minuten Membership kom je iedere 6 weken voor een pedicure behandeling van 45 minuten en profiteer je van extra voordeel!
Manicure Strippenkaart 9+1 gratis
Kom je regelmatig voor een manicure- of gelcolorbehandeling dan hebben we een 9 + 1 gratis aanbieding voor je!
Algemene voorwaarden
Bekijk hier de 'Aanvullende Algemene Voorwaarden Memberships Skin Care Center'.
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.