Whatsapp

Covid-19 maatregelen


Welke behandelingen mogen wel of niet worden uitgevoerd?

09:00-17:00 uur
Alle behandelingen bij Skin Care Center mogen worden gegeven.

17:00-21:00 uur
Alleen behandelingen die vallen onder de Wkkgz-wet mogen worden gegeven. Dit zijn alle huidverbeterende gezichtsbehandelingen en alle pedicure behandelingen (zonder lak).


MAATREGELEN

Om jouw veiligheid en die van onze collega's zo veel mogelijk te waarborgen nemen wij de volgende veiligheidsmaatregelen in acht. 

 

  • Mondkapje: Zodra je bij ons binnenkomt is het dragen van een mondkapje verplicht. Onze specialistes dragen een medisch mondkapje. Jouw mondkapje mag af tijdens de gezichtsbehandeling. Heb je een afspraak in de winkelsalon of voor pedicure- en/of manicure behandelingen dan blijft het mondkapje ook tijdens de behandeling op. Bij de ingang staan gratis medische mondmaskers. Je mag je eigen mondkapje hiermee verwisselen als je je hier prettig bij voelt. 
  • 1,5 meter. afstand: Tussen de pedicure- en manicure stoelen is de 1,5 meter niet mogelijk, daarom hangen hier schermen. We willen je vragen om verder zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren.
  • Hygiëne: Zoals je bij ons gewend bent dragen wij zorg voor optimale hygiëne. Deze maatregelen zijn al de gehele coronaperiode extra aangescherpt en dit zullen wij blijven doen om zo veel mogelijk de veiligheid in onze salon te blijven waarborgen.
  • Gezondheidscheck: We vragen je om je afspraak te verzetten wanneer je last hebt van (milde) verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheidsklachten.

Heb je vragen over de maatregelen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.