Schimmelnagels behandelen

Baal jij ook zo van die schimmelnagels?
Nu is er eindelijk een effectieve en pijnloze manier om een schimmelnagelinfectie te genezen.
Met onze laserbehandeling krijg je weer gezonde, heldere nagels.
Dat is niet alleen een zichtbare verbetering voor je nagels, maar het geeft ook je zelfvertrouwen een boost.

Voortaan hoef jij je voeten niet meer te verbergen!

Ben je benieuwd of de laserbehandeling de oplossing is voor jouw nagels? Kies dan voor 'intake laserbehandeling'.
De intake bestaat uit een Pedicure behandeling van 30 minuten, een intakegesprek en een FunghiCheck, hiermee controleert jouw pedicure specialist of er daadwerkelijk een schimmel in de nagel aanwezig is. Wanneer de uitslag positief is, neem je samen de voor- en nazorg instructies door en wordt de laserbehandeling ingeboekt.

Lees meer
Onze behandelingen
Intake Laserbehandeling 45 min
Deze intake bestaat uit een Pedicure behandeling van 30 minuten, een check waarmee duidelijk wordt of er een schimmel in de nagel aanwezig is en een intakgesprek.

Maak je na de intake binnen 2 weken een afspraak voor de 1ste laserbehandeling dan is het niet nodig voorafgaand aan deze behandeling een Pedicure behandeling in te boeken.
€ 77,00 Boek nu
Laserbehandeling 1ste keer + intake 30 min
Boek deze behandeling in wanneer je tijdens de Pedicure behandeling al een FunghiCheck hebt gehad. 
Heeft de Pedicure behandeling plaatsgevonden in de afgelopen 2 weken, dan is het niet nodig nog een Pedicure behandeling voorafgaand aan de laserbehandeling te boeken. 
€ 75,00 Boek nu
Laserbehandeling 1ste keer 15 min
We behandelen alle tien de nagels om kruisbesmetting te voorkomen. De Pedicure behandeling dient los te worden ingeboekt voorafgaand aan deze behandeling. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

Deze behandeling vindt plaats in week 1.
€ 75,00 Boek nu
Laserbehandeling 2de keer 15 min
We behandelen alle tien de nagels om kruisbesmetting te voorkomen. De Pedicure behandeling dient los te worden ingeboekt voorafgaand aan deze behandeling. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

Deze behandeling vindt plaats in week 4.
€ 75,00 Boek nu
Laserbehandeling 3de keer 15 min
We behandelen alle tien de nagels om kruisbesmetting te voorkomen. De Pedicure behandeling dient los te worden ingeboekt voorafgaand aan deze behandeling. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

Deze behandeling vindt plaats in week 10.
€ 75,00 Boek nu
Laserbehandeling onderhoud 15 min
Bij een zeer hardnekkige schimmelnagelinfectie is het mogelijk om de schimmel onder controle te houden met een half jaarlijkse onderhoudsbehandeling.
€ 75,00 Boek nu
Veelgestelde vragen over 'Schimmelnagels behandelen'
Ik heb al een afspraak voor mijn Pedicure behandeling maar wil graag een FunghiCheck kan dat?
Ja, dit is mogelijk. Jouw Pedicure specialist kan de FunghiCheck uitvoeren tijdens jouw Pedicure behandeling. Deze kost €34,95
Kan ik alleen een FunghiCheck boeken?
Deze check is alleen te combineren met een Pedicure behandeling en dus niet los te boeken.
Ik heb een positieve FunghiCheck en wil een intake gesprek boeken.
Dit is mogelijk, omdat je al een pedicure behandeling en een FunghiCheck hebt gedaan, kun je een laserbehandeling 1ste keer + intake boeken. 
Schimmelnagels behandelen

Wat is een schimmelnagelinfectie?

Een groot deel van de volwassenen krijgt te maken met een schimmelnagelinfectie/kalknagel.
De infectie is besmettelijk en kan zorgen voor pijnlijke nagels en daardoor zelfs het lopen beïnvloeden.

Verkleuring, verdikking en het afbrokkelen van de nagel zorgen voor een gevoel van schaamte.
Een frequent pedicurebezoek, anti-schimmelproducten en eventueel medicijnen zorgen ervoor dat het controleerbaar is. Maar nu is er een fantastische behandeling om schimmelnagels echt te genezen.

Wat doen wij?
Bij ons kun je terecht om je schimmelnagel te laten behandelen met lasertherapie. We hebben deze unieke behandeling uitgebreid getest en zijn echt razend enthousiast over het resultaat! Bij maar liefst 80% van de proefpersonen sloeg de behandeling aan, met als resultaat een 100% gezonde nagel.

De laserstraal wordt langzaam over de nagel bewogen. Deze behandeling duurt in totaal ongeveer tien minuten. Omdat de laser het beste werkt op een dunne nagel, worden van tevoren je nagels dun gefreest.
Door de voelbare warmte van de laser wordt de schimmel onder je nagel vernietigd. Tijdens de behandeling bewerken we je nagels één voor één met de laser. Ook als je aan slechts één nagel een zichtbare infectie hebt. De overige nagels kunnen immers ook besmet zijn en gezonde nagels weer besmetten. Vanzelfsprekend geven we je ook advies over hoe je het terugkeren van de schimmel kunt voorkomen.

De behandeling is volkomen veilig, zeer goed te verdragen en bewezen effectief.
Uiteraard wordt de behandeling altijd uitgevoerd door een gediplomeerde pedicure die ervaring heeft met de lasertherapie.

Wanneer zie ik resultaat?
Nagels groeien langzaam en de nagel met de schimmelinfectie zal moeten uitgroeien. Daarom zul je pas na twee maanden een gezonde en heldere uitgroei waarnemen. Afhankelijk van de groei en grootte van je nagels en de plaats van de schimmel, heb je na ongeveer negen tot twaalf maanden weer volledig gezonde nagels. Je zult versteld staan van het resultaat. Eindelijk kun je dan weer zonder schaamte je voeten laten zien! *

Wil je weten of deze behandeling ook geschikt is om ook jouw nagels weer gezond te maken?
Maak dan een afspraak voor een intake. We bekijken je nagels, nemen een vragenlijst door en vertellen je alle ins en outs over de behandeling.

* Ondanks dat we de behandeling met alle zorgvuldigheid uitvoeren, kan cosmetisch resultaat niet worden gegarandeerd.

Intake
De intake bestaat uit een Pedicure behandeling van 30 minuten, een check om vast te stellen of er een schimmel in de nagel aanwezig is en een intakegesprek waarin we de voor- en nazorginstructies samen met je doornemen.

Laserbehandeling 
De laserbehandeling zal 3x worden uitgevoerd om zo optimaal resultaat te behalen. De eerste 2 laserbehandelingen vinden plaats met een tussenperiode van 4 weken. De derde laserbehandeling wordt 6 weken later ingeboekt. 

Voorafgaand aan iedere laser behandeling zal een Pedicure behandeling worden uitgevoerd. 
We behandelende alle tien de nagels om kruisbesmetting te voorkomen. De kosten voor een Pedicure behandeling worden apart in rekening gebracht. 

Eventueel onderhoud
Bij een zeer hardnekkige schimmelnagelinfectie is het mogelijk deze onder controle te houden met een halfjaarlijkse onderhoudsbehandeling.

Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.