Whatsapp
  • Zoeken

PodoCare

Wetenschap en Natuur, de oplossing voor een effectieve werking.
In de afgelopen jaren heeft wetenschappelijk onderzoek, toegepast op derma-cosmetisch gebied, belangrijke stappen voorwaarts gemaakt. Grote resultaten zijn er bereikt; zoals de mogelijkheid om effectieve formules te ontwikkelen en deze toe te passen in voetverzorgingsproducten, welke voldoen aan de meest uiteenlopende  behoeften.  Euroclinic, toonaangevend op het gebied van podologie, onderscheidt zich door continue open te staan voor innovaties en veranderingen die de wetenschap biedt.

Van hieruit is de exclusieve voetverzorgingslijn PODOCARE ontstaan; het ontdekken van een zeer effectieve synthese tussen natuurlijk etherische oliën en de ingrediënten uit modern laboratoriumonderzoek. Het doel was om de belangrijkste behoeften uit de professionele voetverzorging te selecteren en daarvoor een reeks van innovatieve producten te creëren die aan deze behoeften voldoen. Dit er ondersteuning van alle soorten dagelijkse voetbehandelingen die zich voordoen. 

De specialistische PODOCARE lijn voldoet dan ook aan de verschillende kenmerken die de moderne gebruiker nodig heeft; producten voor makkelijke, gezonde zorg en onderhoud van de voeten.
Feet Spray € 15,00
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.
Kies een uitvoering:
  • 100 ml

Bestellen